Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold posiluje v bedně?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggershowtime
Objeví se nejakčnější hrdina všech dob v televizi s vlastním seriálem? 

Na návrat Arnolda Schwarzeneggera jsme se hodně těšili, faktem ale je, že jeho Konečná sice nebyl špatný film, ale tak nějak jsme čekali víc. Na druhou stranu by nebylo fér chtít po něm v jeho věku a v téhle době další Komando nebo Terminátora. Každopádně Arnold si rozhodně nechce dát pauzu a vypadá to, že by mohl vyměnit kino za televizi. Pár filmů sice ještě chystá, ale momentálně se snaží procpat do výroby kulturistické drama s názvem Pump. Předběžný zájem o něj projevila stanice Showtime, kde můžete vidět třeba Dextera a kde se rozhodně nových a originálních látek nebojí.

 

Pump by měla být víceméně kronika fitness a kultury, v níž se z lidského těla stalo něco, k čemu se někteří lidé snad i modlí. Celý děj by se měl odehrávat ve velké tělocvičně s názvem Pump na začátku sedmdesátých let, tedy v době, kdy se do Ameriky dostal i samotný Schwarzenegger. U Showtime nejspíš chápou, že samotný koncept „pojďme natočit seriál o tom, jak se zvedaly činky před čtyřiceti lety“ u diváků úplně neprojde, tak snad se dočkáme i něčeho jiného. A jméno Arnolda Schwarzeneggera jako jednoho z producentů by mohlo zajistit alespoň nějaké to cameo.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace