Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, prezidentova dcera a šamanka


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak to bylo se Zemanovou „virózou“? Je na české internetu místo pro nové projekty? A co dělá šamanka? 

Karel Šíp se sice vždycky dušoval, že politice se ve své talk show bude vyhýbat, ale známe to všichni „nikdy neříkej nikdy,“ a pomalu už se osměluje. Jsem zvědavý, kdy si začne zvát politiky.

Prvním hostem totiž byla dcera prezidenta Miloše Zemana Kateřina Zemanová, která se do veřejného povědomí vetřela jako taková „suplentka“ první dámy a během kampaně se tak poměrně často objevovala po boku svého otce. Rozebírala se „viróza“, bití prezidenta, vtipy o Zemanovi, život prezidentské rodiny a proč se Ivana Zemanová straní veřejnému životu.

Martin Procházka je sice známým hokejistou, respektive bývalým hokejistou, ale ve Všechnopárty byl v pátek ze zcela jiného důvodu. Nedávno se totiž zúčastnil taneční soutěž České televize StarDance. Řeč teda byla hlavně o tom, jak se do soutěže dostal, co mu dala a jak to probíhalo. Hokej se ale probíral taky, obzvláště pak poslední Mistrovství světa, Jarda Jágr, Procházkovo ukončení kariéry a jeho působení v NHL.

U sportu se částečně zůstalo i s posledním hostem, kterým byl Jakub Kohák. Prozradil, proč dal svému synkovi jméno Zlatan a Šípovi vysvětlil, kdo je nejlepším fotbalistou v Amfoře. Jakub Kohák ale nekope jen do balónu, ale živí se i režií a herectvím, takže i to bylo tématem rozhovoru, stejně jako jeho snahy dostat se na školu a touha točit filmy.

Konečně úvod jak má být, takhle bych si to dokázal představit v každém dílu. Krausovi se rozbil telefon a podělil se s námi o své peripetie při snaze o jeho opravení. I „Stalo se“ bylo trochu netradiční, když jsme si mohli vyslechnout vtipy z prvorepublikových novin.

Pokud jste náhodou přišli o rozhovor s Kateřinou Hrachovcovou ve Všechnopárty, nebo se vám nelíbil, můžete to zkusit znovu na Primě. Kraus vzpomenul na její moderování Snídaně s Novou, rozebrali tak ranní stávání a stejně jako Karel Šíp se i Jan Kraus zeptal na její vztah ke zvířatům. A když nepočítám ještě probíraný kurz přežití, byl to další svérázný rozhovor s Kateřinou Hrachovcovou.

Dalším hostem byl jeden ze zakladatelů portálu Centrum.cz Oldřich Bajer, který se rozpovídal svém působení v druhém největším vyhledávači u nás, o jeho dalších projektech spojených s módou, o možnostech českého internetu a třeba taky o podpoře mladých a nadějných „snílků“, kteří se můžou z garáže dostat až do slavného Silicon Valley.

Na závěr jsme měli opět jednoho z těch trošku kuriózních hostů, byla jím šamanka Pavla Štěpničková. Že nevíte, o co se jedná? To nebude vědět ani po rozhovoru. Celý se to totiž zaseklo na tom, že si paní šamanka zapomněla paličku, nemohla bubnovat a Jan Kraus jí málem zničil její drahocenný bubínek.

Show Jana Krause opět nic moc, přesněji řečeno, obě talk show se v pátek příliš nepředvedli. Ve Všechnopárty stojí za zmínku leda tak Jakub Kohák, ten nezklamal, a pak možná Kateřina Zemanová, pokud někoho zajímá prezidentská domácnost. Na Primě to byla ještě větší slabota, o šamance pomlčím, Kateřinu Hrachovcovou jsme už viděli nedávno a jediným solidním hostem tak zůstává Oldřich Bajer. Ke konci sezóny talk show ztrácejí dech, snad ještě překvapí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace