Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy - Kamarád zvířátek


ikona
Mr. Hlad
tom hardy
Jeden z nejvytíženějších herců současnosti si vyrazí s televizí do Afriky 

Tom Hardy hraje sice v poslední době především drsňáky, dokázal zatopit Batmanovi a příští rok ho uvidíme jako nového Šíleného Maxe, ale říká se, že ve skutečnosti to je fakt milý chlapík, který se rozhodně nechová jako nějaký alfa samec a hodiny v posilovně tráví v podstatě jen kvůli rolím. Evidentně má na starost jiné věci a to je dobře. Teď se rozhodl upozornit na problém pytláctví.

Produkuje a bude moderovat dvoudílný dokument názvem Poaching Wars with Tom Hardy, v němž vyrazí do Afriky a hodlá tu zpovídat lidi, jejichž životy ovlivňuje nelegální odstřel zvířat. Hodlá před kameru dostat politiky, ochránce divoké zvěře, ale i obyčejné lidi z oblastí, kde jsou vybíjeny ohrožené druhy. Ne že by fakt, že pytláctví je špatné, byl nějakou novinkou, ale když to v televizi začne vyřvávat herecká hvězda, třeba by to někoho mohlo malinko nakopnout k činům. Hardy si za tenhle projekt minimálně pochvalu zaslouží.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace