Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, povodně a gorily


ikona
Dr.Z
krausšíp
Co dělá náš nejznámější trapnomág? Kdo může za povodně? A jak si zjednat respekt u goril? 

Kouzelníci, chce-li někdo iluzionisté, jsou stále v kurzu, no, alespoň jeden je stále v kurzu, navíc to není ani plnokrevnej kouzelník, ale trapnokouzelník. Richard Nedvěd po svém účinkování v talentové soutěže nemá nouzi o výstupy. Show Jana Krause už navštívil, takže Všechnopárty byla jen otázkou času.  Tenhle rozhovor se ale zrovna dvakrát nepovedl, klasické vyptávání na začátky střídaly nevtipné břichomluvecké vsuvky, které vyvrcholily v ukázku Nedvědova umění. Tenhle trapnomág měl už lepší výstupy.

Dalším hostem byl herec Martin Písařík, jehož esemeskové veršovánky zaujaly Karla Šípa a dozvěděli jsme se, co a komu píše. Pak už se jelo jako vždycky, takže jak se dostal k herectví, co ho k tomu vedlo, jestli dělal něco jinýho, v jakých rolích vystupuje atd. Pokud Martin Písařík nepatří do vaší topky českých herců, ani se tady nezastavujte, nic zajímavého tu neuvidíte.

Zpěvačka Debbi se sice v jednom z ročníků Superstar neumístila nikterak vysoko, ale přesto se uchytila a je mnohem úspěšnější než řada jejích kolegů, pro kterých dnes už neštěkne ani pes. Jako obvykle se rozebíralo její jméno a pobyt v Německu. A Karla Šípa ještě zajímalo její zpívání v angličtině, v němčině a výslovnost Karla Gotta.

Čechy se koupou a povodně si všímá i Jan Kraus, který si jednak oddychl, že nemusí pořad uvádět v neoprénu, ale také se pozastavil nad mediálním bordelem, kdy se na stejnou úroveň staví názory ředitele povodí Vltavy a Jardy z Horní Dolní, každý jouda tomu totiž rozumí nejlíp a každý hledá nějakého viníka.

U povodní jsme zůstali i s prvním hostem, kterým byl zastupující pražský primátor Tomáš Hudeček. Tenhle politický zelenáč reagoval na výtky ze strany některých „odborníků“, že se upouštělo pozdě a že se zábrany měly stavět dříve. Také se přiznal, že na magistrátu to je horší, než čekal a že s tím snad něco udělá.

Karel Šíp měl Debbi, Jan Kraus si pozval Celeste Buckingham. Po delší době si tak můžete opět porovnat, jak oba moderátoři vedou své rozhovory s více méně podobnými hosty. Celeste Buckingham mluvila hlavně o Donaldu Trampovi, který jí napsal tučný šek, aby mohla nakopnout svoji kariéru, stranou ale nezůstal ani její osobní život. Ovšem hlavním rozdílem oproti Všechnopárty, kde nám Debbi dala ochutnat jen kratičkou ukázku ze své tvorby, v Show Jana Krause to Celeste Buckingham rozjela a střihla si duet s Davidem Krausem.

A porovnávat se Všechnopárty můžete i u posledního hosta, kterým byl bývalý ošetřovatel goril Marek Ždánský. Ten opět popisoval, jak před lety zachránil topící se Moju, jak probíhaly povodně v roce 2002, ale těch historek měl naštěstí připravených daleko víc, takže když pomineme trochu fekálního humoru ke konci, tak to byl opět jeden z výborných rozhovoru s nejznámějším ošetřovatelem goril u nás.

Karel Šíp nabídl dva nezajímavé rozhovory a jedno zklamání v podobě Richarda Nedvěda. To Jan Kraus na tom byl o něco lépe a jasně dominoval s Markem Ždánským. Za zhlédnutí rozhodně stojí i rozhovor s Tomášem Hudečkem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace