Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Fall: 1. sezóna

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Remeselne vyborne prevedene a odohrate, ale pre mna je to zaroven pomerne tazko skusnutelna feministicka propaganda...
10592
Remeselne vyborne prevedene a odohrate, ale pre mna je to zaroven pomerne tazko skusnutelna feministicka propaganda...
0 0
reagovat

7/10

Je to velmi slušný, ale nadšenej nejsem. Nejsem příliš velkým příznivcem toho, co tady předvedli. Ukážeme vám vraha v prvních pěti minutách, a pak ho celou sérii budeme v mravenčím pohledu pozorovat a studovat jeho uchýlactví. Psychologicky je to vyloženě výtečný, ale já spíš dám na atmosféru a příběh. A to zas tak silný nebylo.

Nicméně je tu načrtnutá ta lesbická policajtka (chci jí víc, chci jí nahou !!!), je tu geniální Scullyová, je tu Belfast, a jsou tu ty cliffhangery, a přece jenom zajímavej děj. Chvílema sem chtě nechtě srovnával s Broenem, a ten podle mě hraje úplně jinou ligu. Pokud seš Daviesi nadšenej z tohodle, tak fakt nevím co budeš říkat na Broen. ;)

Takže budu pokračovat ve sledování. Postavy, psychologie, logika, všechno na nejvyšší možný úrovni. To jenom já mám ten guláš rád s trochu jinejma ingrediencema. Anebo jsem za posledních pár měsíců toho Killing guláše už trochu přejedenej.

P.S Plusový body za to, že po prvním díle sem si myslel, že to půjde úplně jiným směrem. Série podle mě vrcholí třetím dílem, pak to jde zas dolů...
10568
Je to velmi slušný, ale nadšenej nejsem. Nejsem příliš velkým příznivcem toho, co tady předvedli. Ukážeme vám vraha v prvních pěti minutách, a pak ho celou sérii budeme v mravenčím pohledu pozorovat a studovat jeho uchýlactví. Psychologicky je to vyloženě výtečný, ale já spíš dám na atmosféru a příběh. A to zas tak silný nebylo. Nicméně je tu načrtnutá ta lesbická policajtka (chci jí víc, chci jí nahou !!!), je tu geniální Scullyová, je tu Belfast, a jsou tu ty cliffhangery, a přece jenom zajímavej děj. Chvílema sem chtě nechtě srovnával s Broenem, a ten podle mě hraje úplně jinou ligu. Pokud seš Daviesi nadšenej z tohodle, tak fakt nevím co budeš říkat na Broen. *;)* Takže budu pokračovat ve sledování. Postavy, psychologie, logika, všechno na nejvyšší možný úrovni. To jenom já mám ten guláš rád s trochu jinejma ingrediencema. Anebo jsem za posledních pár měsíců toho Killing guláše už trochu přejedenej. P.S Plusový body za to, že po prvním díle sem si myslel, že to půjde úplně jiným směrem. Série podle mě vrcholí třetím dílem, pak to jde zas dolů...
7/10
0 0
reagovat

Ted

:D Cliffhangerem finiše druhé série bude doufejme postelový full frontal obou zrzek (jedné minulé a druhé nynější), kterak po náročných radovánkách v tandemu šťastně oddychují na propoceném prostěradle... úúúf!

Pak dej každopádně vědět, jak se (ne)líbilo!
10567
*:D* Cliffhangerem finiše druhé série bude doufejme postelový full frontal obou zrzek (jedné minulé a druhé nynější), kterak po náročných radovánkách v tandemu šťastně oddychují na propoceném prostěradle... úúúf! Pak dej každopádně vědět, jak se (ne)líbilo!
Ted
0 0
reagovat
Lesbická policajtka :+:+:+
10566
Lesbická policajtka *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
PetrM: Jako "celek" to nicméně musím ohodnotit maximem.

Srovnání s Dexterem bylo spíše z hlediska popularity TV sériových vrahů (a taky abych The Fall dohodil co nejvíc očí), no a s tou policejní stanicí jsi mě teda asi nachytal :), shame on me. Nicméně ze začátku tam jedna zapadlá byla, viď, a sice ta, ze které pochází ona neuvěřitelně sexy zrzka - nebo ne..?

TedGeorge: Tyhle obstrukce v recenzích, jak se k seriálu "dostat", mě nikdy nepřestanou bavit :D.
10564
[b]PetrM: [/b]Jako "celek" to nicméně musím ohodnotit maximem. Srovnání s Dexterem bylo spíše z hlediska popularity TV sériových vrahů (a taky abych The Fall dohodil co nejvíc očí), no a s tou policejní stanicí jsi mě teda asi nachytal *:)*, shame on me. Nicméně ze začátku tam jedna zapadlá byla, viď, a sice ta, ze které pochází ona neuvěřitelně sexy zrzka - nebo ne..? [b]TedGeorge: [/b]Tyhle obstrukce v recenzích, jak se k seriálu "dostat", mě nikdy nepřestanou bavit *:D*.
0 0
reagovat
Jdu samozřejmě do toho. 1. díl už je "zakoupen"...
10563
Jdu samozřejmě do toho. 1. díl už je "zakoupen"...
0 0
reagovat
S většinou článku souhlasím, ale nemohu jít výše než 8/10. Ten poslední díl byl totiž opravdu o třídu pod úrovní těch prvních čtyř, které byly bezchybné. Tvoji únavu z toho Daviesi neobviňuj - byl prostě slabý.

Podle mě by tohle byla fantastická 6-7 dálná minisérie, kde po natočení prvních tří dílů hlavounům BBC došlo, že to bude hit, a rozhodli se to rozdělit na dvě řady. :-

S Dexterem bych to opravdu nesrovnával, tohle je realistické, Dexter je proti tomu comixová nadsázka

Technická: Ta zapadlá policejní stanice kterou zmiňuješ, je Policejní ředitelství v Belfastu, což je milionové město a zjevně mají i vlastní laboratoř pro analýzy DNA. Myslím, je naše vesnické strážnice v Beskydech by za takový zapadákov prodaly duši ;)
10562
S většinou článku souhlasím, ale nemohu jít výše než 8/10. Ten poslední díl byl totiž opravdu o třídu pod úrovní těch prvních čtyř, které byly bezchybné. Tvoji únavu z toho Daviesi neobviňuj - byl prostě slabý. Podle mě by tohle byla fantastická 6-7 dálná minisérie, kde po natočení prvních tří dílů hlavounům BBC došlo, že to bude hit, a rozhodli se to rozdělit na dvě řady. *:-* S Dexterem bych to opravdu nesrovnával, tohle je realistické, Dexter je proti tomu comixová nadsázka Technická: Ta zapadlá policejní stanice kterou zmiňuješ, je Policejní ředitelství v Belfastu, což je milionové město a zjevně mají i vlastní laboratoř pro analýzy DNA. Myslím, je naše vesnické strážnice v Beskydech by za takový zapadákov prodaly duši *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se