Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Lasica a Boková


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak poznat kvalitní restauraci? Co chystá Petr Zelenka? A má Jenovéfa Boková sexy hlas? 

Po více jak měsíci se Karel Šíp rozhodl, že se bude opět bavit o jídle a do svého pořadu si pozval gurmána a gourmeta Pavla Maurera. Kromě toho, že už budete vědět, co tyhle pojmy opravdu znamenají, tak se dozvíte i o mobilní aplikaci, která vám pomůže se prodrat tou houští špatných restauracích. Podíváme se, jaké dávat spropitné v zahraničí, jak ochutnávat vína v restauraci a co vás může potkat v českém pohostinství.

Jako další přišel člověk, kterého asi ne třeba nějak výrazně představovat. Milan Lasica nám prozradil, co ho táhne ke golfu, proč i po tolika letech má stále trému a jak probíhal život s jeho manželkou, která se později stala diplomatkou. I v 70letech je Milan Lasica pohotový bavič.

Posledním hostem byl režisér, scénárista a teď už dokonce i rekvizitář Petr Zelenka. Karel Šíp se hlavně zajímal o jeho rodiče, kteří pracovali na seriálech jako Cirkus Humberto nebo F.L. Věk. Svěřil se i odkud čerpá inspiraci, pro jaká divadla píše hry a co nyní chystá za novinky.

S tím rychlým vývojem událostí v posledních dnech je už úvod Show Jana Krause trochu mimo mísu, když komentuje pouze rozvod Petra Nečase. Ovšem problémy s alkoholem na naší politické scéně jsou stále aktuální. A pár let ještě asi budou.

Král českého disca Michal David obdaroval Jana Krause soškou a raritní postavičkou. David pak vysvětloval, proč teď vyměnil Helenu Vondráčkovou za její neteř Lucii a proč přestal používat jméno Vladimír Štancl. Pak už se jen snažili přijít na nějaké umělecké jméno pro Krause a celé tohle krátké povídání o ničem zakončili písničkou.

Druhým hostem byla Jenovéfa Boková. Dcera známého politického aktivisty Johna Boka si s Janem Krausem povídala o svých studiích, o hudbě, o tátovi. Středem zájmu byly i její hlasivky a nedomykavost, s čímž – snad nejen mně – připomíná Emmu Stone.

Poslední host je přesně podle Krausova gusta. Martin Daňo upozorňuje na nekalé praktiky ve statní sféře na Slovensku. Upozorňuje na předražené zakázky a celkově bojuje s nespravedlivostí a s chamtivostí státního aparátu.

Léto se blíží a s ním i začátek repríz obou talk shows. Kdo by čekal, že se před koncem sezóny budou chtít předvést, byl by na omylu. Všechnopárty se topí v podprůměru a nepomohl ani Milan Lasica. Ani Show Jana Krause se s Michalem Davidem moc nepředvedla. Naštěstí se objevil úkaz jménem Jenovéfa Boková a ta večer v Divadle Archa zachránila.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace