Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hellboyův tatík mezi upíry


ikona
Spooner
strain
Guillermo Del Toro a herecký veterán John Hurt znovu spojí své síly. 

Náš oblíbený režisér už pár měsíců pilně pracuje na temném a prý i dosti brutálním seriálu The Strain podle jeho vlastní stejnojmenné knižní trilogie a tento očekávaný projekt zní s každou novou zprávou čím dál lépe. Seriál bude vyprávět o hrstce lidí, kteří se snaží zabránit rozšíření vampířího viru, jenž se dostal neznámým letadlem do New Yorku. V posledních týdnech pak byla obsazena také většina hlavních rolí v čele s Corey Stollem z výtečného House of Cards nebo drsoněm Kevin Durandem ze Ztracených a Wolverina. Zkrátka řada povědomých ksichtů, již však na první pohled divákovi moc neřeknou. Až nyní ovšem byl do napjatě očekávané novinky obsazen herec, který by mohl u slušné řádky filmových fanoušků vzbudit zvědavost.

S oceňovaným mexickým workoholikem totiž opět spojí své síly herecký veterán John Hurt, s nímž Guillermo spolupracoval již na prvním Hellboyovi. My si ho pak můžeme z poslední doby pamatovat například ze špionážního kousku Jeden musí z kola ven. V nadcházející upířině si zahraje Abrahama Setrakiana, přeživšího holocaustu a majitele zastavárny, jenž se spojí se speciálním týmem vyšetřující upíří nákazu. Bůhví, jak se k týmu v čele s hlavním hrdinou v podání Corey Stolla vlastně nachomýtne, i tak zní účast oceňovaného matadora hodně zajímavě. Tak snad si Hurt svoji roli užije stejně, jako svého času Hellboyova “otce“.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace