Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arwen míří na HBO


ikona
Spooner
leftovers
Bývalá hvězda se chystá do televize. V čem ji uvidíme? 

Stále celkem půvabná Liv Tyler měla svého času nakročeno k tomu stát se jednou z neobletovanějších hereček v Hollywoodu. Jenže časy, kdy se cumlala s Aragornem v Roklince a loučila se s umírajícím Brucem Willisem, už jsou nenávratně pryč a v posledních letech zahlédneme dcerku frontmana Aerosmith ve filmu jen zřídka. To by se však nyní mělo změnit, jelikož se objeví v připravovaném, a hodně zajímavém, projektu HBO a tvůrce Ztracených, Damona Lindelofa.

O jeho mysteriózní novince The Leftovers podle stejnojmenné knihy Toma Perrotty jsme vás ostatně informovali před pár dny. Seriál nás zavede do městečka, v němž doslova zmizí většina jeho občanů a místní šerif v podání Justina Therouxe se tak bude snažit vrátit životy ostatních lidí aspoň malinko do normálu. Bývalá Arwen z Pána Prstenů si zde zahraje ženu, která se stane terčem záhadného a dosti nebezpečného kultu, jichž se po tajemné události vyrojilo jako hub po dešti. Zkrátka projekt, jenž zní s každým dalším jménem lépe a lépe. Kromě Therouxe a Liv Tyler se totiž můžeme těšit také na Christophera Ecclestona alias budoucí záporáka z nového Thora. Největší radost nám ale stejnak stále dělá režie Petera Berga, jehož účast naznačuje, že minimálně pilot si ujít nenecháme. A ani po herecké stránce se zatím evidentně nemáme čeho bát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace