Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americký Sherlock už má bráchu


ikona
Spooner
elementary
Seriálový hit Elementary obsadil další důležitou postavou. 

Americký seriál Elementary nepatří u nás v redakci zrovna mezi nejoblíbenější kousky. Tahle skrz naskrz průměrná a ničím nezajímavá detektivka totiž jen potvrdila naše obavy a my si tak radši znovu pustíme kultovního Sherlocka od BBC. Hlavounům z CBS je ovšem úplně jedno, co si myslí pár kecalů z TVzone, protože první řada pátrání Sherlocka Holmese a Joan Watsonové si totiž jako jedna z mála novinek držela vysokou sledovanost a vybudovala si tak slušnou fanouškovskou základnu. Tvůrcům se navíc nedá upřít snaha obsazovat do svého nového kriminálního hitu profláklé ksichty. A jak je vidno, tak v tomto trendu se bude pokračovat i v nadcházející druhé sezóně.

Na scéně se totiž neobjeví nikdo menší než Holmesův starší bratr Mycroft, další to legendární knižní postava. Chytrého bráchu s kontakty na vládu si pak v další moderní verzi zahraje známý britský herec Rhys Ifans, jehož jsme v posledních letech mohli vidět jako záporáka Lizarda v komiksárně Amazing Spider-man nebo v první části závěrečného dobrodružství Harryho Pottera. Britský vývoz se však před kamerou zjevuje v posledních letech čím dál častěji a už několikrát dokázal, že mu malinko výstřední role jdou od ruky. Potenciál na případné vtipně popichování mezi dvěma bratry tu tak rozhodně je. Sherlock Holmes v podání Jonny Lee Millera se pak s Mycroftem setká dokonce v samotném Londýně, kde bude detektivní legenda řešit jeden z případů. A aby těch odkazů na předlohu Arthura Conana Doylea nebylo málo, tak se Holmesův příbuzný zabydlí rovnou v samotné ulici Baker Street. Že by alespoň jeden důvod, proč dát druhé sérii aspoň ze začátku šanci?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace