Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva chlapi a lesbička


ikona
Spooner
men
Seriálový hit získá nezvyklou posilu. 

O zákulisním kolotoči a nově příchozí postavě do sitcomu Dva a půl chlapa, jsme vás už informovali. Z představitele Jakea, Agnuse T. Jones, nám vyrostl náboženský fanatik, jenž má plnou hubu keců, a tak se s ním v seriálu setkáme jen velmi sporadicky. Na jeho místo proto nastoupí nová, pro tentokrát ženská, posila. Tou bude mladá dceruška již zesnulého proutníka Charlieho Harpera, která jednoho dne zaklepe nebohému Waldenovi a Alanovi na dveře. Nic víc se však dosud o novém charakteru nevědělo a až nyní se tvůrce komediálního hitu, Chuck Lorre, o mladé krvi pořádně rozkecal. A prozradil dost zajímavé věci.

Ztracená dceruška přijíždějící z New Yorku se tak bude jmenovat Jenny, bude jí sladkých jednadvacet a podle všeho by měla být sexy, neodolatelná…a také lesbička. Ano, přesně tak, Charlie Harper evidentně obdařil svou nevídanou láskou k ženám i svoje potomstvo a podle všeho to nebude jediná vlastnost, kterou Jenny po tatínkovi podědila. Vůbec bychom se tak nedivili, kdyby se také jí ženy v ložnici střídaly jak ponožky. Že by tohle byla podle Lorreho nová a rádoby originální definice oné poloviny chlapa? Uvidíme, zda bude o svěží seriálový vítr nebo jen marný pokus o udržení diváků. Ti se ale zřejmě jen ta koukat nepřestanou a sitcomový král si změny většinou umí pečlivě ohlídat, takže by to špatně dopadnout rozhodně nemuselo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace