Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciál: Tak jde čas s Wolverinem


ikona
Davies182
marvelspecial
Další comicsová legenda v kinech = čerstvá nálož seriálové galerie!  

Že nový snímek asi nejoblíbenějšího člena X-Menů v kinech nesklízí zrovna nadšené reakce? To nás přeci nemůže odradit od dalšího obrázkového nářezu! Aktuální Loganovy japonské patálie se holt někomu v přítmí kinosálu líbí více, a jinému zase méně. Rozdílné názory se rojí jako houby po vydatném dešti, Mangoldův Wolverine si na nespokojené recenzenty už dávno brousí čepele. V kolika seriálech se vůbec milovaná i nenáviděná comicsová postava mihla?

Vyhrabat se tentokrát podařilo více než tucet seriálových kousků, ke konci "článku" navíc pochopitelně znovu dojde i na pár legračních kreseb, které nikdy nebyly zrealizovány. Žádného live-motion (tedy hraného) televizního Wolvieho mi pak ani dnes internetový prohlížeč nevyplivl (minule měl smůlu Iron Man), snad za to mohou úmorná vedra... nebo autorovo nevědomí? Osvětlující linky s fotkami případně rád uvítám v komentářích, teď už ale kochání se zdar: doufám, že z té záplavy žluté nic nechytnete.

A pojedeme chronologicky. Tím pádem se jako první představuje mutantská skvadra ze seriálu Spider-Man and His Amazing Friends z roku 1981.

Další pán na holení adamantiem je ročník 1989, a pochází z kulervoucích Pryde of X-Men. Je dost naštvanej, tak bacha.

Devadesátky a zlatá éra animáků od Marvelu, to jsou X-Men s letopočtem 1992. Bylo tomu onehdá pouhé dva roky před fenomenálním (a dle mnohých dodnes nepřekonaným) klenotem...

... známým pod jménem Spider-Man (1994), kterého jste možná i právě vy až nezdravě často sjížděli na kabelovém SuperMaxu.

I Wolverine (pomalu) stárne... což naštěstí znamená i zvýšenou kvalitu típaných obrázků: v X-Men Evolution z roku 2000 se postupně objevila pořádná sebranka silných mutantů!

Mohutný skok o téměř dekádu vpřed uvádí na scénu týmovku Wolverine and the X Men (2008), jejíž vysoká hodnocení na ČSFD i IMDb mluví za vše.

Opakování je matkou moudrosti: The Super Hero Squad Show (2009) jsme tu nedávno měli v podobné galerii, přičemž i nadále působí tak trochu... úsměvně.

Ne tak drsňáci z - na TVZone taktéž již několikrát zmiňovaného - Marvel Anime (2010), v němž se Logan zaslouženě objevil ve vlastní řadě po boku např. Iron Mana (zase) či Fantastic Four.

Taky vás pořád hrozně moc štve zrušení (ehm, "nahrazení") The Avengers: Earth's Mightiest Heroes (2010)? I v nich se Wolvie mihl, a bylo to epický...

... což se na druhou stranu nedá tak docela říci o jeho hostování v šílenosti Ultimate Spider-Man (2012). Možná také proto odchází ze "střetu" se Spideym tak zklamaný, hm?

Slibované bonusy na závěr aneb mrkněte se, jak by to adamantiovému muži nejspíše slušelo, pokud by si jej vzali na paškál tvůrci břitkých Griffinových, taktéž žlutých Simpsonových, anebo vulgárního South Parku. Chceme to vidět!

A to je, vážení, prozatím vše. Sejdeme se v listopadu u další pestrobarevné galerie. Uteče to jistě bleskurychle :).

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace