Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Mafiáni se blíží


ikona
Spooner
trailery
S novými upoutávkami přichází gangsteři z Boardwalk Empire a také motorkáři z Sons of Anarchy. 

Co bychom si tak na úvod zase řekli. Léto nám pomalu ale jistě končí a to kromě brekotu školáků znamená také pozvolný nástup hlavní seriálové sezóny. Je tak nejvyšší čas, aby studia ukázala světu další vlnu ukázek na nová i prověřená jména. Těch kvalitních upoutávek se i tentokrát naštěstí objevilo víc než dost.

Boardwalk Empire Season 4
HBO propagaci svých velkých titulů nikdy neměla ve zvyku flákat, a proto není divu, že čtvrtá řada mafiánů z Atlantic City se dočkala ještě jedné výživné upoutávky, dle mého prozatím té nejlepší. Ta jasně ukazuje, že horko už dávno není jen ve městě Nuckyho Thompsona a díky účasti Jeffreyeho Wrighta se do hry zapojí také ostří hoši z Harlemu. Očekávaní jsou vysoká a po předchozích sériích asi nikdo moc nepochybuje o tom, že by je tvůrci nedokázali splnit.

Sons of Anarchy Season 6
Nemalá očekávaní se však vkládají také do návratu drsných gangsterů ze současnosti. Hit Sons of Anarchy totiž momentálně hraje tu nejvyšší seriálovou ligu a podle první plnohodnotné nabušené upoutávky se na plný plyn pojede i tuto sezónu. Další vyhrocené situace, přátelé dávající si přes držku a starý dobrý Clay práskající z vězení? Sem s tím a nejlépe hned teď!

Homeland Season 3
Plnohodnotný trailer na další špiónské trable Nicka Brodyho jsme tu měli před pár dny a nyní nás tvůrci dodatečně lákají také prvním teaserem. V něm se nám představí tři hlavní figurky této teroristické šachovnice a divák bude mít dle všeho opět problémy s tím, komu má vlastně věřit.

American Horror Story Season 3
S dalším atmosférickým teaserem se tradičně hlásí také tvůrci hororové hitu od FX. Z nových osmnácti vteřin se opět dozvíme kulový, na letošní čarodějnický part ovšem i tak nalákají.

Masters of Sex
Drsňákovi Rayi Donovanovi se zatím daří náramně a již za pár týdnů by chtěla stejný úspěch zakusit další novinka stanice Showtime, Masters of Sex. A dle nového traileru by mohlo být zkoumání sexuálních hrátek docela sranda a minimálně z hlediska obsazení se nemáme čeho bát. Michael Sheen nemá problém uhrát všechno a Lizzy Caplan vidíme v každé roztomilé roli vždy rádi. Jsme prostě hodně zvědaví.

Hello Ladies
Jméno Stephena Merchanta je fanouškům komedií známé hlavě díky jeho veleúspěšné spolupráci s jeho věčným parťákem Ricky Gervaisem. I přes řadu britských úspěchů se mu však v zámoří zatím příliš nedařilo. Jeho smůlu by nyní mohla úspěšně prolomit nová komedie od HBO, v níž se bude snažit sbalit nějaké ty roštěnky, ale velké úspěchy u nich zrovna nesklízí. A podle první upoutávky to nevypadá úplně marně.

Almost Human
Nejen na kabelovkách se ovšem najdou zajímavé tituly a jednu ze svých nejambicióznějších novinek nám opět připomněla televize FOX. V novém promu se nás tak tvůrci snaží nalákat na neobvyklé parťáctví drsného detektiva s vyspělým androidem. Funguje to stále skvěle, Karl Urban bude zřejmě sypat jednu hlášku za druhou a ani jeho kolega Michael Ealy toho moc nezkazí. Teď jenom, aby se na televizně nevděčné téma také chytli američtí diváci.

Sleepy Hollow
S druhou očekávanou novinkou stanice FOX už to ovšem tak vesele nevypadá. Příchod Ichaboda Cranea a jeho bezhlavého protivníka do budoucnosti ve mně totiž stále vzbuzuje spíše rozpaky. Zápletka zní divně, vtipné hlášky příliš nefungují a ani hlavní hrdina zatím příliš charismatu nepobral. Ale třeba jen nemastné ukázky matou tělem a my se přeci jen dočkáme příjemného překvapení.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace