Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool info: Perníkový poklad


ikona
Davies182
breakingcool
Sledujete Breaking Bad? Pobavte se nad vyvedenou legráckou, související s aktuální epizodou!  

+34° 59′ 20.00″, -106° 36′ 52″. Tak přesně tohle jsou ona legrační čísla z bravurního Perníkového táty, která před pár dny obletěla celý seriálový svět. Zapomeňte na loterii ze Ztracených, teď letí souřadnice a zakopané poklady. Vynervovaný Walter byl nakonec donucen, přemístit své pracně vydělané chechtáky někam, kde o nich bude vědět jen on sám: do pouště. Nebyl by to ovšem důvtiplný tvůrce milované TV pecky, Vince Gilligan, aby do celé patálie s numery nezakomponoval úsměvný fórek...

Schválně si těch šest nevinně vypadajících číslíček zvědavě zkopírujte, a odporoučejte se s nimi na Google Maps. Co se stane? Ne, tohle zdaleka nevypadá na opuštěné místo uprostřed moře oranžového písku! Ďábelské souřadnice udivené fanoušky nedovedou k chemikově schovance, nýbrž na adresu Albuquerque Studios. Zde se mimo natáčení samotného seriálu pracovalo třebas na Avengers, Osamělém jezdci nebo holčičí romanci Hostitel. Takže Vinci, je nám to jasné: právě jsi nám všem neuváženě sdělil, kde máš ulité vlastní barely s financemi ze seriálu!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace