Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Discovery ve válce Jihu proti Severu


ikona
Spooner
discovery
Dokumentární stanice se pouští do dalšího ambiciózního projektu. 

Na History Channel po sobě šil Hatfieldovi a McCoyovi či krvaví Vikingové a na National Geographic zase chystají probrat nechvalně známý atentát ve film Killing Kennedy. Ano, ambiciózních projektů se už nezbavíme ani na populárních dokumentárních stanicích. Pozadu pak samozřejmě nemůže zůstat ani další důležitý hráč, stanice Discovery. Tamní producenti již nyní pilně pracují na sérii Klondike, v níž se podíváme na zub nechvalně proslulé zlaté horečce. Nebude to ovšem jediná ambiciózní minisérie, s kterou na nás stanice v příštím roce zaútočí.

Společně s filmovým studiem Liongate chystá novou podobu románové trilogie Johna Jakese, Sever a Jih. Ta už se televizní adaptace dočkala pod taktovkou ABC v osmdesátých letech, zahrál si v ní například Patrick Swayze, David Carradine či legendární Elizabeth Taylor a dosud patří ve Spojených státech mezi nejlépe hodnocené televizní minisérie. Hoši z Discovery tak budou mít sakra co překonávat. Příběh zůstane samozřejmě nezměněn a opět tak budeme sledovat osudy dvou vojáků, George Hazarda a Orryho Maina, kteří se stanou při svých vojenských začátcích nejlepšími přáteli, a pevné pouto se časem vytvoří také mezi jejich rodinami. Jenže válka Severu proti Jihu se rychle blíží a obě rodiny rozdělí nejen odlišné názory na otroctví, ale hlavně samotná válka. Epický příběh plný roztržek, bitev, dramatických situací a zrad může začít. Discovery tak ve svém druhém pokusu nijak netroškaří, s projektem má velké plány a určitě nebude překvapením, když se tvůrcům podaří přilákat také nějakou známou hereckou tvář. Uvidíme, zda se slavné továrně na dokumenty podaří udržet krok s konkurencí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace