Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a narozeninový speciál


ikona
Dr.Z
krausšíp
Všechnopárty stále reprízuje a Jan Kraus slaví narozeniny. 

Prázdniny pomalu končí a s nimi se vrací i pravidelné programy, které si přes léto dávaly pauzu. Mezi nimi jsou i námi sledované talk shows. Z nich sice nový díl představila pouze Show Jana Krause, ale i tak stojí za to, udělat první recap v nové sezóně.
Jak už bylo zmíněno, Všechnopárty stále reprízuje a pokud nás pozorně sledujete, tento díl jste už určitě viděli.

Prvním hostem byla operní pěvkyně Dagmar Pecková. Rozebrali rozdílné typy hlasů, zvláště pak mezzosoprán, na dlouho se taky zastavili u rodiny Peckové, jak se jim žije v Německu a kdo u nich mluví česky a kdo německy.

Jako další přišel herec Ladislav Frej. Tady se hlavně vzpomínalo na jeho roli syna primáře Sovy v seriálu Nemocnice na kraji města. Krom jiného představil i novou hru, ve které hraje, což je Králova řeč a na ní pozval Karla Schwarzenberga. Ušetřen narážek ovšem nezůstal ani Miloš Zeman.

Říká se, že to nejlepší nakonec a v tomto případě je to pravda. Posledním hostem byl totiž legendární sportovní komentátor Karol Polák. Ten těch historek má nekonečné množství a taky je zde chrlil jednu za druhou. Prozradil tak, co všechno se mu přihodilo při živých přenosech, jaké problémy měl se sportovcem jménem Manfred Cocot a jak se učil rozpoznat všechny prvky v krasobruslení.

Show Jana Krause opět začala o něco dřív než její konkurence. A začátek to nebyl jen tak ledajaký. 15. srpna oslavil Jan Kraus šedesátku a jeho kolegové z talk show mu přichystali menší překvapení. Hosté, kteří měli přijít nepřišli a místo nich se dostavili Krausovi přátelé.

Jedním z nich byl i Jiří Ornest, Krausův divadelní kolega. Vzhledem k tomu, že se zotavuje po těžké nemoci, jeho návštěva nebyla příliš dlouhá, ale i tak udělala oslavenci velkou radost. Trošku zabrousili do zdravotnictví a Jiří Ornest se svěřil se svými sny, které se mu zdály během umělého spánku.

Celá tahle epizoda byla zpestřena zpívajícími hosty. Tím první byl Rytmus.

Kromě hostů jsme měli možnost shlédnout i krátký průřez Krausovou moderátorskou kariérou.

Dalšími hosty pak byli Richard Genzer a Michal Suchánek. Tahle místy komická dvojka se kdysi snažila Janu Krausovi konkurovat s pořadem Mr. GS. Jak těžké je uvádět talk show ve dvou si mohl Jan Kraus vyzkoušet a zkusit si mohl i to, jaké je to být hostem. Geňa se Suchošem nikdy nepatřili mezi mé oblíbence a tady to opět potvrdili.

Další hudební vložku obstaral Václav Neckář s bratrem.

Asi nejzajímavějším hostem byl ten poslední. Roman Skamene se už příliš neukazuje, ale jeho povídání s Janem Krausem by si rozhodně zasloužilo delší stopáž nežli pouhých sedm minut. Těch historek, jak si užíval s policií v patách mají jistě více než dost a stálo by za to si ještě nějaké vyslechnout.

Posledním zpívajícím hostem byla Věra Špinarová.

Krausovo slovo závěrem bylo přerušeno ještě jedním gratulantem. Miloš Forman si tenhle díl nemohl nechat ujít a i když jenom na dálku, přece pogratuloval.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace