Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

BBC vám nakope řiť!


ikona
Mr. Hlad
sherlock
Sezóna zámořských seriálů už je za rohem. Ale BBC nehodlá vyklízet pozice a představuje to nejlepší, co na nás ještě letos chystá.  

Většina seriálových fandů žije tím, že v září začíná sezóna zámořských seriálů. Vrátí se oblíbené zajeté kousky a o přízeň diváků budou bojovat nové pecky. Někdo to po sezóně zabalí, někdo to do konce ani nedotáhne a pár vyvolených nafasuje i další sezóny. Velká Británie se ale taky nefláká a BBC teď ve stylovém videu ukazuje, že do konce roku o sobě hodlá dát ještě pořádně vědět. Dorazí The Musketeers, krást se bude v The Great Train Robbery, Gabriel Byrne si vyzkouší roli patologa v Quirke, David Tennant začne pracovat jako detektiv pro člověka obviněného z vraždy v The Escape Artist, mladý pár najde ve svém domě tělo dva roky mrtvé dívky v What Remains a policajti z By Any Means se rozhodnou vyšlápnout si na gangstery trošku nezákonným způsobem. V Británii bude na co koukat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace