Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička a invaze kominíků


ikona
Davies182
partičkasokol
Konec parných letních dnů znamená návrat Partičky na obrazovky! Vybíráme to nejlepší z nových dílů.  

Kluci jsou zpátky. Zatímco si všichni užívali teplého léta (a chodili na raritní představení Partičky na vzduchu), v bedně zavládl sezónní smutek. Během prosluněných prázdninových měsíců jsme totiž byli donuceni, si od čím dál populárnějšího komického kvarteta na chvilku odpočinout. Mno, uteklo to naštěstí vážně rychle, takže je nyní po čtyřech nových částech jedinečné show akorát znovu načase, rozesmát se nad aktuálním souhrnným reportem. Dorazí i Julia Roberts a Richard Gere po mozkové obrně!

74. díl - 2013/08/19

Jako první se na diváka po dlouhé pauze vytasila disciplína s názvem DETEKTOR LŽI. Igor s Ondrou si střihli dva na první pohled obyčejné sousedy, jejichž nepravdy bedlivě monitoroval zvonící Suchoš. Proč se Chmela mazlí s krávou a Sokol žije s jeskynní ženou? Začátek se povedl. Na dalších CHARAKTERECH V OBÁLCE byl zdaleka nejzajímavější Geňa jako kominík, jehož miluje publikum. To si pište, že se hádajícímu Michalovi pořádně zavařily mozkové závity! Vztek, radost, napětí... Tohle ještě bude mít dohru aneb pomsta je sladká. A hned následující NESMYSLNÝ PŘÍBĚH potom Suchánek využíval k tomu, aby (zatím jen) slovně napadal právě čističe komínů. Jako by nestačilo, že to celé musí dávat smysl, když se snažíte odříkat vaši část story se sluchátky na hlavě. V REKVIZITĚ  se chlapci trápili s prostěradlem: poučili jsme se, že se z něj dá udělat například jarní závitek nebo obří podprsenka pro Halinu Pawlowskou. Funguje to! Závěr v duchu DŽEZÍKU ničím nepřekvapil - prostě zpívánky.

75. díl - 2013/08/26

Jak by to asi mohlo vypadat, kdybyste šli REKLAMOVAT rogalo, ale nevěděli o tom? Přesně to si na vlastní kůži vyzkoušel Richard, když neobyčejný dopravní prostředek vracel jeho majiteli, Michalovi. Došlo pochopitelně i na legendární strkání předmětu do zásuvky, či na záškodnické kominíky, kteří se snažili rogalo sestřelit. PÁR SLOV operovalo s nešikovným Jindrou, který spadl do studny. Přivolaní hasiči se snaží o záchranu, nešťastníkova manželka by však raději ponechala svého druha napospas temné vodě. Je těžké, hlídat si v takové situaci přidělený počet slov! Další ZDROBNĚLINY byly hodně fajn nejen díky dobře vybranému tématu: jak se poštěkají dva kickboxeři, mají-li dovoleno vyjadřovat se pouze za pomocí deminutiv? Ve SPRÁVNĚ NESPRÁVNĚ pak přichází na řadu názorná ukázka toho, jak by to mělo a naopak zase nemělo vypadat v učebně střední školy. Vysvědčení v záchodě či spousta kokainu samozřejmostí! Parádní byla také POEZIE na závěr, v níž se pěla přisprostlá óda na ženské tělo.

76. díl - 2013/09/02

Úvod zářijové Partičky byl pro hádajícího Genzera jistě horší, než jeho dávný první den ve škole. BLÁZNŮM se totiž téměř podařilo, překročit rekord v nejdelší stopáži na jednu disciplínu. Spouštěče nemocí byly tentokrát následující: Suchánek hrál mažoretku pokaždé, kdykoliv někdo vyslovil "už". Jakmile všichni aktéři usedli na židle, Sokol dělal psa. No a Chmela se nakonec rozklepal zimou vždy, když se mu ztrápený Ríša zadíval do očí. Tomu říkám zmatek, korunovaný navíc hned ze začátku Geňovým: "Ty vole, vy děláte všichni něco!" Z celého martyria jednoho hadače si nejvíce odnesli diváci nejen u televizních obrazovek, celé video jistě stojí za pozornost. Tohle je esence Partičky: legrační kolegiální neschvály v čele se srandovně tupým Genzerem a smíchy zmírajícím Suchánkem. FILMOVÝ KRITIK dále představil Pretty Woman 6 s komentářem od vtipného Igora, no a finální POCTA WALDEMARU MATUŠKOVI snad mluví za vše.

77. díl - 2013/09/09

Co si představíte pod NÁLADAMI? Je to jednoduché: nahodí se témátko (bungee jumping - instruktor a zákazník) a Dangl následně hercům předhazuje, jak se mají během rozhovoru cítit, co hrát. Takže tu rázem máme naštvaného severokorejce Sokola anebo Genzera, který jako platící kaskadér opakuje všechny své věty stále dokola. No, čím delší, tím podivnější! STOP odstartoval s Michalem a Igorem aka fotbalovými fanoušky na stadiónu, a skončil během seskoku s padákem. Poměrně nezáživná taškařice, jde to i lépe. A to už jsme u INTERVIEW - hádá Ondra, rozhovor redaktora s tajemným Karlem Šípem se pořádně zvrtnul. Zprvu se zdálo, že duo Richard & Michal omylem prozradí příliš, nakonec však museli Sokolovi přijít na pomoc dokonce i Chmela s Danglem. Fajn, i když jsme už zažili i lepší scénky. PŘÍBĚH rozvedl pohádku o ošklivém princi, jenž se rád žíznivý rozbíhal proti zdi... šílenost v rozporuplném slova smyslu. Nejslabší hodnocený díl uzavřela OPERA a písničkové téma "parlament České republiky".

(videa budou průběžně doplňována)

Našli jste si svou oblíbenou scénku? Za měsíc zdar.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace