Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Saulovi můžeme volat dál


ikona
Spooner
breakingsaul
Spin-off Breaking Bad dostal zelenou. A už víme, koho se v něm dočkáme. 

Oceňovaná pecka Breaking Bad alias Perníkový táta dělá momentálně radost většině seriálovým geekům a u napjatě očekávaného finále nejspíš budeme slintat blahem. Domovská stanice AMC už však kutí svoje plány do budoucna a z Albuquerque a světa Waltera Whitea rozhodně jen tak neodejdeme. Hoši z kabelovky si už před několika měsíci celkem logicky uvědomili, že odchod jejich slavné značky by je mohl slušně bolet. Dočkáme se proto dlouho plánovaného spin-offu, jenž nebude o nikom menším než protřelém právníkovi Saulu Goodmanovi.

Divácky oblíbená postava se tak dočká svého prequelu, který se nebude samozřejmě jmenovat nijak jinak než Better Caul Saul. V něm se podíváme na předešlé kriminální kauzy právníka, jenž se umí chovat jako pořádný parchant, ale také je s ním (nejen) díky jeho reklamám docela zábava. Připravovaná novinka by proto měla být o poznání vtipnější a celkově uvolněnější než Heisenbergova cesta na vrchol. Vrátí se samozřejmě i hlavní tvůrčí duo Vince Gillian a Peter Gould, takže z kvalitativního hlediska bychom se žádného průseru rozhodně bát neměli. Diváky navíc může potěšit fakt, že díky ohlášenému prequelu stále není osud ukecaného advokáta zpečetěn. Existuje zde pak také slušná šance, že by se zde v menších roličkách mohl objevit třeba drsňák Mike Ehrmantraut v podání Jonathana Banksa nebo možná i samotný Giancarlo Esposito alias Gus. Fandové by asi proti nebyli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace