Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živí mrtví vyfasují spin-off


ikona
Spooner
walkingwalking dead
Seriálový megahit se dočká mladšího bratříčka. 

Tak to vypadá, že už i kravaťákům z kabelovky AMC začínají pomalu docházet nápady. Jakoby totiž nestačilo, že na originální projekty rezignovala již většina amerických televizí a začala připravovat doslova hromadu spin-offů, z nichž těch opravdu zajímavých se najde jen pár. Na podobnou strategii bohužel před pár dny přesedlala také již čím dál sledovanější stanice, když dala oficiálně zelenou televiznímu bratříčkovi Perníkového táty s názvem Better Call Saul. V tomto případě by se sice o žádnou zbytečnost rozhodně jednat nemuselo, jelikož se talentovaní tvůrci podívají na zoubek jedné z nejzajímavějších vedlejších postav seriálu, právníkovi Saula Goodmana. Druhý připravovaný spin-off by však mohl fanoušky bolet o poznání více.

Ano, dalšího výletu do postapokalyptického světa se opravdu dočká i zombie hit Živí mrtví. Své další nemrtvé děťátko si tak vezme do parády tvůrce komiksové předlohy a producent seriálu Robert Kirkman a k projektu se samozřejmě vrátí i ostatní osvědčení producenti. Kirkman už teď slibuje porci nových postav a zkoumání zombie apokalypsy z jiného úhlu, než jak ji známe ze seriálu či komiksů. To může na jednu stranu dopadnout i celkem zajímavě, i přesto se však nedokážu zbavit dojmu ze zbytečného rýžování peněz největšího hitu amerických kabelovek. Obzvláště, když už samotní originální zombící začínají být čím dál tím natahovanější. Ale třeba Kirkman a spol nakonec překvapí, přijdou s opravdu dobrým nápadem a nejen kopií toho samého. Za takovou apokalypsu z pohledu armády by se ovšem nezlobil asi nikdo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace