Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agentka Carterová míří do bedny


ikona
Spooner
carter
Marvel rozšiřuje své seriálové univerzum o další oblíbenou postavu. 

U Marvelů opravdu makají na plné obrátky. Druhé dobrodružství božího Thora už je skoro za dveřmi, na ostatních ambiciózních sequelech či nových značkách se také pilně pracuje. Hlavně se však již nezadržitelně blíží premiéra jedné z největších seriálových událostí roku, napjatě očekávané novinky  Agents of SHIELD. Sympaťák Phil Coulson vtrhne se svým novým týmem na obrazovky již za pár dní a úspěch, minimálně co se sledovanosti týče, je již teď zaručený. Na ABC si tak již teď mnou ruce na jejich pravděpodobně největší ratingy posledních let a pomalu se připravují otevřít dlouho chlazené šampaňské. Práce s Marvelem jim navíc sedla natolik, že již teď pracují na dalším seriálu z oblíbeného komiksového univerza.

Ano, svého vlastního seriálu se opravdu dočká okouzlující přítelkyně největšího symbolu Ameriky v komiksové novince Agent Carter. Prozatím nejlepší ženská postava z pera marveláckých scénáristů už si nedávno vysloužila svůj vlastní kraťas na blučku třetího Iron Mana a již zde ukázala, že tahle drsná holčina má pořád sakra co nabídnout. A fanoušci dali jasně najevo, že o ni stále stojí. Eventuální příběh by se měl navíc odvíjet právě po událostech ze zmiňované patnáctiminutovky, i když přípravy samotné jsou zatím v hodně brzké fázi a samotní scénáristé se ještě hledají. Úplně jasná zatím není ani účast samotné Hayley Atwell, bez níž si však neodolatelnou Peggy snad ani neumíme představit. Podle zákulisní šuškandy už ale její televizní námluvy naplno probíhají a drsná agentka tak obličej nejspíše nezmění. A to je jedině dobře, protože britská kráska by si další úspěch rozhodně zasloužila a navíc nás nedávno přesvědčila, že v bedně jí to jde minimálně stejně dobře, jako na velkém plátně. Doufejme tedy, že po premiéře supertajných agentů dostane i jejich sexy předchůdkyně nakopat záporákům zadky a my se tak po nesmrtelném Coulsonovi dočkáme v bedně další oblíbené vedlejší postavy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace