Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a Džambulka


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kde je Skřečoň? Proč nesmí advokáti říkat pravdu? A jak to byl s „Džambulkou“ doopravdy? 

Karel Šíp na úvod Všechnopárty zapátral ve svých memoárech, aby si připravil půdu pro téma, o kterém si bude bavit s první hostem. Tou byla primabalerína Daria Klimentová. Takže pokud vás zajímá balet a chtěli byste se dozvědět něco víc o jedné z našich nejúspěšnějších baletek, máte jedinečnou možnost. Jestli vás nic z toho nezajímá, může bez jakýchkoliv okolků pokračovat dál, tady vás nic zajímavého nečeká.

Dalším hostem byl vítěz jedné z pěveckých soutěží Jiří Zonyga. O zpívání ovšem řeč nebyla, Karla Šípa zajímala hlavně Zonygovo řízení kamiónů, jemuž se věnoval dvacet let. A došlo i na jeho předchozí kariéru dřevorubce. O pomíjivosti vítězů podobných soutěží svědčí i umístění Jiřího Zonygy ve druhé stovce v Českém slavíkovi.

Poslední host vám doplní vaše znalosti moravskoslezského kraje. Herec Patrik Děrgel vám prozradí, kde leží obce Skřečoň a Šunychl. Karel Šíp si čas od času do své Všechnopárty zve mladé a talentované lidi, to je přesně případ Patrika Děrgela. Šípa zajímalo, jak se dostal k herectví a nezapomněl si udělat srandu z Děrgelovy dyslexie.

Jan Kraus vám v úvodu své show vyjmenuje výhody předčasných voleb. A vzhledem k tomu, že internet jedno z posledních svobodných médií, budeme zřejmě na Youtube kanálu Show Jana Krause dostávat jednoho speciálního hosta navíc. V rubrice „Stalo se“ pak přečetl výrok soud z roku 1996, který se týkal stížnosti na vyváženost vysílání v době voleb. Lidé mají někdy až příliš bujnou fantazii.

Uživatelé Youtube mají možnost zhlédnout vystoupení speciálního hosta. Tím byl Václav Láska, který byl odsouzen za výroky, byť třeba pravdivé, ale evidentně se někomu nelíbily. Václav Láska byl dlouhou dobu vyšetřovatelem finanční kriminální činnosti. Nyní kandiduje za Stranu zelených. Seznámil nás se svými plány a ambicemi. Vyjádřil i svůj názor k novému občanskému zákoníku.

Prvním regulérním hostem byl ekonom Jan Švejnar. S Janem Krausem probrali nejen světovou ekonomiku, ale hlavně tu domácí. Podívali se na to, jak si u nás vedeme, co by se dalo zlepšit, jak si poradit s krizí na Karvinsku, co s českými dálnicemi a zdali je dobrý nápad stavět vodní kanál, jak to navrhuje prezident Zeman.

Další host byl už z úplně jiného soudku. Iva Kubelková, modelka a moderátorka se ale spíše než o sobě bavila o reportáži, kterou natočila s Jaromírem Jágrem. A když nebyla řeč o Jágrovi, rozebíral se bulvární pořad Primy Top Star Magazín. Jenže pak to začalo – Krausův nekontrolovatelný výbuch improvizace spojený s pořadem Sama doma mi doslova vehnal slzy do očí a najednou tu máme jeden z nejvtipnějších rozhovorů poslední doby.

Následovala však studená sprcha v podobě hosta jménem Zdeněk Macura. Ano, je to ten Zdeněk Macura z kauzy „Džambulka“. Takže pokud jste nezastihli tuhle telenovelu v bulváru, máte možnost si to tady v hodně zmatené zkratce zopakovat.

Tentokrát se nějakým záhadným způsobem u obou talk show sešli hosté, jejichž rozhovor dokázal opravdu hodně rozesmát. Jak už to tak ale bývá, Jan Kraus je v té disciplíně o něco silnější, takže byste rozhodně neměli přijít o rozhovor s Ivou Kubelkovou. Patrika Děrgela ve Všechnopárty ale také můžu doporučit. Pokud vás zajímá politika či ekonomika, tak je tu pro vás Václav Láska a Jan Švejnar.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace