Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Agenti SHIELD: Pilot

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
Recenze AoS od samotného Steranka.

Jim Steranko on 'Agents of SHIELD': 'No Menace, No Tension'

Pár zajímavých bodů, ale myslím si, že to zbytečně porovnává s komiksy. Ten seriál s nimi nemá vůbec nic společného a myslím si, že některé problémy vycházejí i z toho, že to je prostě ABC a jinak to udělat prostě nešlo.

Jinak existence androidů v MCU byla potvrzena už v ve 40. letech (přítomnost Lidské pochodně na výstavě Stark Expo 1943), takže Coulson může být LMD. Lola na konci zdůraznila, že Starkovi projekty byly dotaženy do aplikovatelné podoby. Pilot taky potvrzuje existenci projektu PEGASUS, s kterým jsou svázány originy některých cosmic hrdinů.
10986
Recenze AoS od samotného Steranka. [link="http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/agents-shield-comic-creator-jim-636457"]Jim Steranko on 'Agents of SHIELD': 'No Menace, No Tension'[/link] Pár zajímavých bodů, ale myslím si, že to zbytečně porovnává s komiksy. Ten seriál s nimi nemá vůbec nic společného a myslím si, že některé problémy vycházejí i z toho, že to je prostě ABC a jinak to udělat prostě nešlo. Jinak existence androidů v MCU byla potvrzena už v ve 40. letech (přítomnost Lidské pochodně na výstavě Stark Expo 1943), takže Coulson může být LMD. Lola na konci zdůraznila, že Starkovi projekty byly dotaženy do aplikovatelné podoby. Pilot taky potvrzuje existenci projektu PEGASUS, s kterým jsou svázány originy některých cosmic hrdinů.
0 0
reagovat

crisom_moon

"9/10? Možná kdyby mi bylo 12..." Já jen pro pořádek oni Agents of S.H.I.E.L.D je v podstatě pro skupinu 12+, pro kluky začínající pubertu co však ještě nevyrostli z hraček, podobně jako Whedonova Buffy. Mě ani jeden seriál nepřijde geniální, ale rozhodně nadprůměrný co se týče seriálů zaměřených na podobnou věkovou skupinu. Mám dojem, že momentálně sledované, skvěle hodnocené a neuvěřitelně dospělé seriály jako Breaking Bad, Hra o Trůny, Boardwalk Empire atd. nám nějak snižují schopnost užít si i "blbinu" jako jsou právě Agents.
P.S.: Je to takový můj výkřik do tmy, ale nějak jsem nemohl odolat reagovat. :+
10976
"9/10? Možná kdyby mi bylo 12..." Já jen pro pořádek oni Agents of S.H.I.E.L.D je v podstatě pro skupinu 12+, pro kluky začínající pubertu co však ještě nevyrostli z hraček, podobně jako Whedonova Buffy. Mě ani jeden seriál nepřijde geniální, ale rozhodně nadprůměrný co se týče seriálů zaměřených na podobnou věkovou skupinu. Mám dojem, že momentálně sledované, skvěle hodnocené a neuvěřitelně dospělé seriály jako Breaking Bad, Hra o Trůny, Boardwalk Empire atd. nám nějak snižují schopnost užít si i "blbinu" jako jsou právě Agents. P.S.: Je to takový můj výkřik do tmy, ale nějak jsem nemohl odolat reagovat. *:+*
crisom_moon
0 0
reagovat

Gonzi

Jasný, svoji agresi z komentářů ze zmíněného webu do recenzí pokud možno neaplikuji, o tom žádná. Beru to ale tak, že se v obou případech stejně jedná o názor jednotlivce, ať už rozepsaný v šesti slovech, nebo do + - stejného počtu odstavců.
A z recenze jsi snad dojem přehnané neobjektivity či neopodstatněného vynášení do nebes nezískal.
Hele, vážně mi to sedlo - pokusil jsem se své zdůvodnění "proč" přiblížit čtenářům ;). Možná, že pokud by recenzi psal někdo jiný, a sestřelil to např. 4/10, byly by tu naopak protichůdné komentáře, že je to überpecka, co kritik blbne :)).
10975
Jasný, svoji agresi z komentářů ze zmíněného webu do recenzí pokud možno neaplikuji, o tom žádná. Beru to ale tak, že se v obou případech stejně jedná o názor jednotlivce, ať už rozepsaný v šesti slovech, nebo do + - stejného počtu odstavců. A z recenze jsi snad dojem přehnané neobjektivity či neopodstatněného vynášení do nebes nezískal. Hele, vážně mi to sedlo - pokusil jsem se své zdůvodnění "proč" přiblížit čtenářům *;)*. Možná, že pokud by recenzi psal někdo jiný, a sestřelil to např. 4/10, byly by tu naopak protichůdné komentáře, že je to überpecka, co kritik blbne *:))*.
Gonzi
0 0
reagovat

9/10? Mozna kdyz mi bylo 12...

Misto toho abych se tu rozepisoval na nekolik odstavcu proc je pilot tak genericky mainstreamova tupa tv "zabava", necham tu jen tohle: link protoze souhlasim s kazdym slovem.

I would seriously much rather watch River Monsters than Agents of Shield... any day.. any time.. any place.
10974
Misto toho abych se tu rozepisoval na nekolik odstavcu proc je pilot tak genericky mainstreamova tupa tv "zabava", necham tu jen tohle: http://www.youtube.com/watch?v=9zEUJ4nbnz4 protoze souhlasim s kazdym slovem. I would seriously much rather watch River Monsters than Agents of Shield... any day.. any time.. any place.
9/10? Mozna kdyz mi bylo 12...
0 0
reagovat

Davies182

Avengers mi tam nechybí, chybí mi tam něco extra a pár (super) hlášek mi na to nestačí. Neměl jsem potřebu od toho utéct, ale vybavím si prostě desítky věcí, které jsou mnohem zajímavější - jen proto jsem reagoval na 9*.

Ad objektivita - proto byla v uvozovkách, každopádně tohle není tvůj osobní blog. U recenze by imo měla být jakás takás snaha o objektivní hodnocení (a né "libilo se mi to" hodnocení). Nikdo není objektivní, ale recenzenti by se o to obecně měli snažit víc, než bloggeři, nebo komentátoři v diskuzích (lucky me 8)). PS: tohle píšu čistě ke tvému postu, ne k článku.
10973
Avengers mi tam nechybí, chybí mi tam něco extra a pár (super) hlášek mi na to nestačí. Neměl jsem potřebu od toho utéct, ale vybavím si prostě desítky věcí, které jsou mnohem zajímavější - jen proto jsem reagoval na 9*. Ad objektivita - proto byla v uvozovkách, každopádně tohle není tvůj osobní blog. U recenze by imo měla být jakás takás snaha o objektivní hodnocení (a né "libilo se mi to" hodnocení). Nikdo není objektivní, ale recenzenti by se o to obecně měli snažit víc, než bloggeři, nebo komentátoři v diskuzích (lucky me *8)*). PS: tohle píšu čistě ke tvému postu, ne k článku.
Davies182
0 0
reagovat
Asi nikoho nepřekvapí, že mě se Agents of S.H.I.E.L.D taky po první epizodě líbí a to hodně. Bavil jsem se víc než dobře a ty hlášky a Whedonuv humor mě prostě nikdy neomrzí a pevně věřím, že kvalita dalších dílů bude jen lepší. Osobně bych byl raději, kdyby se postupně vyprofilovala nějaká ucelená zápletka a dějová linka propletená celou sérii ale nejsem ani prosti epizodním dílům.
Postavy si mě získali už po pár minutách a osobně doufám, že se jejich charaktery postupně rozvinou a posunou podobně nečekaně tak jako v Buffy nebo v dalších seriálech Josse Whedona tak aby si je divák mohl skutečně zamilovat a přirostli mu díky tomu k srdci.
PS: Osobně doufám, že se časem dočkáme muzikálové epizody. :D
10972
Asi nikoho nepřekvapí, že mě se Agents of S.H.I.E.L.D taky po první epizodě líbí a to hodně. Bavil jsem se víc než dobře a ty hlášky a Whedonuv humor mě prostě nikdy neomrzí a pevně věřím, že kvalita dalších dílů bude jen lepší. Osobně bych byl raději, kdyby se postupně vyprofilovala nějaká ucelená zápletka a dějová linka propletená celou sérii ale nejsem ani prosti epizodním dílům. Postavy si mě získali už po pár minutách a osobně doufám, že se jejich charaktery postupně rozvinou a posunou podobně nečekaně tak jako v Buffy nebo v dalších seriálech Josse Whedona tak aby si je divák mohl skutečně zamilovat a přirostli mu díky tomu k srdci. PS: Osobně doufám, že se časem dočkáme muzikálové epizody. *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Od začátku bylo jasný, že se tam nikdo ze superhrdinů z teamu Avengers neobjeví, nečekal bych ani jakékoliv byť vteřinové cameo do budoucna. Je to neobyčejná kriminálka.
Takhle jsem k tomu mj., také přistupoval, z ukázek jsem cejtil průser... strhlo mě to však od první minuty.
"Objektivně" bych to viděl na 8/10, ale Coulsonovy hlášky mě rozsekávaly (vystupování ze stínů ftw), takže jsem pilotu subjektivně přidal - viz posl. odstavec.
Jinak mám ale na slůvko "objektivita" těžkou alergii, a občas se prostě nechám unést a hodnotím dle srdíčka :o. Když nemám po skončení pocit promrhané hodiny, tak proč ne. Kdybych měl spočítat, kolikrát jsem na ČSFD jen "naštvaně vyvažoval hodnocení, který se mi nelíbilo" :D, byli bysme tu do zejtra. Nejsem kritik, jsem kluk z davu, co vyrost na trailerzone a PREMIERE ;).
10971
Od začátku bylo jasný, že se tam nikdo ze superhrdinů z teamu Avengers neobjeví, nečekal bych ani jakékoliv byť vteřinové cameo do budoucna. [b]Je[/b] to neobyčejná kriminálka. Takhle jsem k tomu mj., také přistupoval, z ukázek jsem cejtil průser... strhlo mě to však od první minuty. "Objektivně" bych to viděl na 8/10, ale Coulsonovy hlášky mě rozsekávaly (vystupování ze stínů ftw), takže jsem pilotu subjektivně přidal - viz posl. odstavec. Jinak mám ale na slůvko "objektivita" těžkou alergii, a občas se prostě nechám unést a hodnotím dle srdíčka *:o*. Když nemám po skončení pocit promrhané hodiny, tak proč ne. Kdybych měl spočítat, kolikrát jsem na ČSFD jen "naštvaně vyvažoval hodnocení, který se mi nelíbilo" *:D*, byli bysme tu do zejtra. Nejsem kritik, jsem kluk z davu, co vyrost na trailerzone a PREMIERE *;)*.
Gonzi
0 0
reagovat

Davies182

Tak já neberu nikomu, že se mu to líbilo, že nečekal víc, že mu tohle stačí a kdesi cosi (vážně ne, já se u toho celkem bavil, těch 7* bych tomu asi dal, pár dílů ještě uvidím a uvidím, kam to půjde).
Pokud ale použiješ téměř ultimátní hodnocení, tak by to měla být "objektivně" ultimátní věc = kvalitní scénář, zajímavé, originální postavy, poutavý děj a kdesi cosi... tohle je v zásadě tuctový seriál do počtu, jehož jedinou zajímavostí je S.H.I.E.L.D. a Coulson, což z něj imo 9* prostě nedělá. Kdyby se to nejmenovalo SHIELD a jinak to bylo naprosto stejné, tak po tom prostě nikdo neštěkne.
Jak píše PetrM - je to týdenní zábavná jednohubka - já k tomu jen dodám, že něco takového prostě není 9*/10*.
10970
Tak já neberu nikomu, že se mu to líbilo, že nečekal víc, že mu tohle stačí a kdesi cosi (vážně ne, já se u toho celkem bavil, těch 7* bych tomu asi dal, pár dílů ještě uvidím a uvidím, kam to půjde). Pokud ale použiješ téměř ultimátní hodnocení, tak by to měla být "objektivně" ultimátní věc = kvalitní scénář, zajímavé, originální postavy, poutavý děj a kdesi cosi... tohle je v zásadě tuctový seriál do počtu, jehož jedinou zajímavostí je S.H.I.E.L.D. a Coulson, což z něj imo 9* prostě nedělá. Kdyby se to nejmenovalo SHIELD a jinak to bylo naprosto stejné, tak po tom prostě nikdo neštěkne. Jak píše PetrM - je to týdenní zábavná jednohubka - já k tomu jen dodám, že něco takového prostě není 9*/10*.
Davies182
0 0
reagovat

Gonzi

Oh my... co na to napsat -> moc se omlouvám všem, které to zklamalo, a kteří tím pádem nesouhlasí s recenzí :D.
Já se bavil.
10969
Oh my... co na to napsat -> moc se omlouvám všem, které to zklamalo, a kteří tím pádem nesouhlasí s recenzí *:D*. Já se bavil.
Gonzi
0 0
reagovat
Souhlasím s recenzí. Má to švih a vtipné dialogy a jako týdenní zábavná jednohubka by to myslím mohlo být tenhle rok úplně ideální. Kvalita doufám moc nepoklesne, protože pro ABC, které stejně jako Marvel patří Disneymu, je tohle jasná letošní priorita s největším rozpočtem. Tak jim snad krom speciálních efektů zbylo i na pár slušných scénáristů

Whedon ten pilot napsal, produkoval i režíroval což je dlouhodobě nemožné, ale je myslím i jedním ze showrunnerů. takže by si tu kvalitu mohl trošku ohlídat. Ale i on měl v minulosti nějaké slabší chvilky, třeba s Dollhouse.

Rozhodně nejsem expert na Marvelácké komiksy a zachytil jsem možná tak třetinu všech odkazů nejen na Avengers, ale i na jiné filmy a komiksy - věřím, že američtí geekové z toho lezou po zdi. Mě nejvíc pobavila parodie na slavnou hlášku Spidermanova strejdy, když Sky prohlásila: "With great power comes .... a ton of weird crap ... :D:D:D

P.S. Miluju Simmonsovou. Zabijte, uneste, mučte, teleportujte, zamražte, nechte explodovat koho chcete, ale na Simmonsovou mi nešahejte ?)
10968
Souhlasím s recenzí. Má to švih a vtipné dialogy a jako týdenní zábavná jednohubka by to myslím mohlo být tenhle rok úplně ideální. Kvalita doufám moc nepoklesne, protože pro ABC, které stejně jako Marvel patří Disneymu, je tohle jasná letošní priorita s největším rozpočtem. Tak jim snad krom speciálních efektů zbylo i na pár slušných scénáristů Whedon ten pilot napsal, produkoval i režíroval což je dlouhodobě nemožné, ale je myslím i jedním ze showrunnerů. takže by si tu kvalitu mohl trošku ohlídat. Ale i on měl v minulosti nějaké slabší chvilky, třeba s Dollhouse. Rozhodně nejsem expert na Marvelácké komiksy a zachytil jsem možná tak třetinu všech odkazů nejen na Avengers, ale i na jiné filmy a komiksy - věřím, že američtí geekové z toho lezou po zdi. Mě nejvíc pobavila parodie na slavnou hlášku Spidermanova strejdy, když Sky prohlásila: "With great power comes .... a ton of weird crap ... *:D**:D**:D* P.S. Miluju Simmonsovou. Zabijte, uneste, mučte, teleportujte, zamražte, nechte explodovat koho chcete, ale na Simmonsovou mi nešahejte *?)*
0 0
reagovat

aaaand

thats why I don't go here... KarelR to na MZ (oprávněně) "sestřelí" ale tady to dostane téměř ultimátní hodnocení :D:-
PS: Kolik by dostal pilot Battlestaru? 25*/10*? :D
10967
thats why I don't go here... KarelR to na MZ (oprávněně) "sestřelí" ale tady to dostane téměř ultimátní hodnocení *:D**:-* PS: Kolik by dostal pilot Battlestaru? 25*/10*? *:D*
aaaand
0 0
reagovat
Jo, není to špatný, ale taky se bojím, že kvalita bude klesat.
10960
Jo, není to špatný, ale taky se bojím, že kvalita bude klesat.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se