Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batmanův kámoš míří do bedny


ikona
Spooner
batmangotham
Do televize míří další oblíbená postava komiksového univerza. Jak vypadalo Gotham City bez Batmana? 

Tak to vypadá, že komiksové fláky si začínají pomalu podmaňovat i televizní průmysl. Na CW střílí své ostré šípy Arrow a brzy si zde zaběhá Flash, na ABC pro změnu zrovna oslavují povedenou premiéru Agents of SHIELD a brzy se zde nejspíš staví i oblíbená agentka Carterová. Stanice FOX se tak rozhodla na tuto seriálovou invazi odpovědět hodně silným kalibrem a chystá pro nás televizní výlet do samotného města Bruce Waynea.

V chystaném seriálu Gotham se však s temným rytířem vůbec nepotkáme. Budeme totiž sledovat ne zrovna lehké policejní počátky oblíbené vedlejší postavy, Jamese Gordona. Ono když jste jeden z mála poctivých detektivů ve městě a nemáte po boku netopýřího kámoše, tak se není čemu divit. Kromě originu oblíbené postavy bychom se pak měli dočkat také představení několika známých Batmanových záporáků, kteří se zde pohybovali ještě při Bruceových toulkách světem. Zní to hodně nadějně a o projekt byla mezi stanicemi celkem solidní tlačenice. Každý fanda komiksů či trilogie Christophera Nolana totiž ví, že tenhle polda má stále sakra co nabídnout. Jednu z největších novinek příštího roku si pak vzal na triko tvůrce populárního Mentalisty, Bruno Heller. A ten logicky ví, jak napsat pořádný hit. Snad se tedy Gordonových patálií zhostí co nejlépe a neudělá z nadějné látky “jen“ další epizodní kriminálku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace