Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jak jsem poznal vaši matku: Úvod 9. řady

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek

PetrM

Devátá řada byla sice ohlášena jako poslední, ale tvůrci už v zákulisí začali mluvit o tom, že by si v případě úspěchu a zájmu televize ještě dovedli desátou řadu představit. Ale snad jim to Segel a spol. zatrhnou.
Ale na začátek řady to bylo docela fajn, TBBT začalo bohužel podstatně hůře.
10988
Devátá řada byla sice ohlášena jako poslední, ale tvůrci už v zákulisí začali mluvit o tom, že by si v případě úspěchu a zájmu televize ještě dovedli desátou řadu představit. Ale snad jim to Segel a spol. zatrhnou. Ale na začátek řady to bylo docela fajn, TBBT začalo bohužel podstatně hůře.
PetrM
0 0
reagovat
Mylslím, že devátá řada byla potvrzena jako poslední, takže natahování by už hrozit nemělo.
To ovšem neznamená, že nudou neusneme u těchto epizod - Všechny scénky mimo hotel se budou muset odehrávat ve flashbacích nebo flashforwardech. Herci už mají postavy tak zažité, že nasazují patřičné grimasy ve správný moment a myslí na svůj další projekt a konto v bance. Jason Segel chtěl odejít už loni a přes tu hromadu peněz si asi vymohl, že už spolu s partou točit nebude, někde o víkendu spíchne deset vtipných scének na roadtripu a dorazí až na finále. To už rovnou mohli nechat to jeho letadlo spadnout hned v prvním díle - výsledek by byl stejný a bylo by to alespoň překvapivé místo téhle rutiny.

Na rozdíl od Přátel, kteří po deseti letech odešli nikoli na vrcholu, ale se ctí, to vypadá, že tuhle káru budou tlačit do cíle fandové silou vůle.

Stejná slabota jako návrat matky byl podle mě i čtvrteční dvojdíl geeků z BBT. Ty vtipy byly všechny tak ohrané, že jsem si připadal jak u dvanácté sezony. A to říkám jako bývalý matfyzák, který v tom dřív poznával sebe i své spolužáky. BBT měl ovšem zase rekordní sledovanost, takže bych se připravil alespoň na 4-5 dalších sezón. Já tomu dám pár dílů šanci, ale klidně s tím za měsíc seknu.
10987
Mylslím, že devátá řada byla potvrzena jako poslední, takže natahování by už hrozit nemělo. To ovšem neznamená, že nudou neusneme u těchto epizod - Všechny scénky mimo hotel se budou muset odehrávat ve flashbacích nebo flashforwardech. Herci už mají postavy tak zažité, že nasazují patřičné grimasy ve správný moment a myslí na svůj další projekt a konto v bance. Jason Segel chtěl odejít už loni a přes tu hromadu peněz si asi vymohl, že už spolu s partou točit nebude, někde o víkendu spíchne deset vtipných scének na roadtripu a dorazí až na finále. To už rovnou mohli nechat to jeho letadlo spadnout hned v prvním díle - výsledek by byl stejný a bylo by to alespoň překvapivé místo téhle rutiny. Na rozdíl od Přátel, kteří po deseti letech odešli nikoli na vrcholu, ale se ctí, to vypadá, že tuhle káru budou tlačit do cíle fandové silou vůle. Stejná slabota jako návrat matky byl podle mě i čtvrteční dvojdíl geeků z BBT. Ty vtipy byly všechny tak ohrané, že jsem si připadal jak u dvanácté sezony. A to říkám jako bývalý matfyzák, který v tom dřív poznával sebe i své spolužáky. BBT měl ovšem zase rekordní sledovanost, takže bych se připravil alespoň na 4-5 dalších sezón. Já tomu dám pár dílů šanci, ale klidně s tím za měsíc seknu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se