Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Constantine chce do televize


ikona
Mr. Hlad
constantine
Comicsový hláškující mág John Constantine alias Hellblazer by mohl nafasovat vlastní show 

Comicsům se v bedně daří. Agents of S.H.I.E.L.D. měli obrovskou sledovanost a je to jen pár dní, co jsme psali o tom, že to v televizi sólo rozjede komisař Gordon, který bude v Gothamu chytat lumpy ještě před tím, než se Bruce Wayne vrátil z dobrovolného exilu. Arrow se v loňském roce taky docela povedl a o výsledcích filmů nemá smysl se bavit. Je jasné, že z tohohle koláče si chce ukrojit každý. I NBC, kde pracují na návratu jednoho drsňáka, který se na plátně úplně neuchytil. Televizní podobu by mohl dostat Constantine.

Filmová verze s Keanu Reevesem byla super, ale dvojky se asi nedočkáme, na druhou stranu kdo zná comicsy, ten ví, že tenhle mág, co se obléká jako hrdinové od Raymonda Chandlera, spíš cynicky hláškuje, sedí a stylově chlastá, než aby někde běhal s kouzelnou brokovnicí. A to by mu v televizi mohlo jít celkem dobře. Na celém projektu pracuje David S. Goyer, scenárista nedávného Muže z oceli. Zatím nikdo nechce říct, jestli by televizní Constantine měl být případně členem i chystané filmové Justice League Dark, v níž by se pod vedením Guillerma del Tora měli sejít všichni temnější hrdinové nakladatelství DC. Respektive takhle – Constantine tam bude, jen není jisté, jestli tenhle. Ale zrovna v případě tohohle antihrdiny bychom klidně zvládli dvojnásobnou porci.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace