Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, golf a alibi pro milence


ikona
Dr.Z
krausšíp
Dívá se Hynek Bočan na své filmy? A za koho vlastně kandiduje Daniel Hůlka?  

Všechnopárty netradičně začala písničkou (napsal ji sám Šíp) a ti bystřejší mohli z textu poznat, z jakého prostředí bude první host.

Byla jím golfistka Klára Spilková. Přesněji řečeno naše nejlepší profesionální golfistka. Karel Šíp má čas od času chvilky, kdy si hraje na blbečka, tlačí hloupé vtipy a přehrává, přesně to se stalo i vysvětlovaní golfových pravidel, které Klára Spilková vysvětlovala. Stejně tak nám prozradila, proč je Tiger Woods takovou ikonu golfu.

Dalším hostem byl legendární režisér Hynek Bočan. Od něj se dozvíte, zdali se dívá na své filmy a seriály, jak to bylo se Zdivočelou zemí, kolik natočil pohádek a co nového chystá.

Na závěr přišel herec Radek Holub, který to trochu rozproudil a s režisérem Bočanem tvořili skvělé duo. Probrala se Holubova první role, manželství s Bárou Hrzánovou a jeho působení v divadlech.

Volby se blíží, takže politická témata budou hrát v Show Jana Krause, alespoň tedy v jeho úvodu, prim. „Stalo se“ nás překvapivě politiky ušetřilo a místo toho nám v něm Jan Kraus přečetl jakési otázky a odpovědi (údajně z přijímacího testu do společnosti Google – o čemž silně pochybuji). Ponaučení? Myslete mimo škatulky.

Prvním hostem pátečního večera na Primě byl Daniel Hůlka. S ním si Kraus zezačátku povídal o jeho nemoci, kterou prodělal, a o následcích z jeho pobytu v nemocnici plynoucích. Sranda ovšem začala v momentě, kdy Daniel Hůlka vysvětloval své rozhodnutí kandidovat ve volbách jako nestraník za SPOZ.

Věděli jste, že fotbalisté mají své odbory? A věděli jste, že je vede žena? Konkrétně to je Markéta Haindlová. Ta se rozpovídala o špinavých praktikách ve fotbale, přesněji řečeno se o nich rozpovídal Jan Kraus, Markéta Haindlová pak spíše prozradila svou vizi, jak český fotbal zachránit. Tématem číslo jedna pak byla Křetínského záhadná taška.

A na konec tu máme opět jednoho z těch kurióznějších hostů. Byl jím Petr Macháček, zakladatel společnosti Alibi pro milence. Pokud potřebujete alibi, když jedete na romantický výlet se svou milenkou, společnost Petra Macháček je právě pro vás. Ale pozor, služba není určena jen pro milostné románky, ale pokud vaše drahá polovička nevidí ráda vaše návštěvy hospod, Petr Macháček vám zařídí alibi.

 

Show Jana Krause si prostě volí zajímavější hosty, kteří mají co říci (jak kdo) k současným tématům. To Všechnopárty si jede svůj standard a kromě extra otravného Šípa tu tentokrát příliš mnoho neobjevíte.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace