Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halle Berry přiletí z vesmíru


ikona
Spooner
extantspielberg
Oscarová herečka spojí své televizní síly se samotným Spielbergem. Na co se můžeme těšit? 

Stále půvabná Halle Berry to nemá u diváků v posledních letech zrovna jednoduché. Snaží se sice vybírat zajímavé a ne úplně blbé projekty, návštěvníky kin už však příliš netáhne a dny její největší slávy už má tak nejspíš za sebou. Není proto divu, že se také představitelka mocné Storm rozhodla zavítat do bedny a nastartovat si tak trochu svoji skomírající kariéru. Ani zde ovšem nehodlá vůbec troškařit a objeví se tak v producentské novince samotného Stevena Spielberga.

Jeho nadcházející tajemný seriál Extant, jenž kutí pro stanici CBS, se pak rozhodně také nedá počítat mezi nezajímavé projekty. Halle Berry si zde totiž zahraje astronautku, která se po roce putování vesmírem vrátí domů ke své rodince. Její návrat ovšem nebude tak idylický, jak by si přála, jelikož její zkušenosti z vesmíru brzy povedou k událostem, již navždy změní osud samotného lidstva. Ano, zní to trochu divně a divoce, ale rozhodně to zatím nevypadá na sterilní nudu. Producenti jsou samozřejmě u účasti oceňované herečky radostí bez sebe a jí by měla tato role bez problémů sednout. Nějaký ten úspěšný producentský zářez by navíc už potřebovala i samotná režisérská legenda. Spielbergova letošní seriálová novinka Lucky 7 se totiž stala prvním zrušenýn seriálem letošní sezóny. A ani se není čemu divit. Koho by taky zajímal příběh o sedmi zaměstnancích benzínky, kteří vyhrají v loterii, že? Nás tedy rozhodně ne. Snad tedy filmová legenda a Halle Berry tentokrát vsadí na toho správného koně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace