Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, lezení a Bendlovy hodiny


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč odešla Jolana Voldánová ze zpravodajství? A na co vás naláká ODS ve své kampani? 

Prvním hostem páteční Všechnopárty byl (horo)lezec Adam Ondra. Hned na úvod nám byl vysvětlen rozdíl mezi lezcem a horolezcem. A pak už to v podstatě byla přednáška „Základy lezectví pro nechápavé“, což si Karel šíp samozřejmě užíval.

Všechnopárty fandí mladým a talentovaný, na seznamu hostů tohoto pořadu je to vidět. Mezi ně se teď bude moct zařadit i herec Jan Zadražil. Ten prozradil, proč nezačal pracovat v Ústavu pro jaderný výzkum v Řeži, jak ho chytlo herectví a v jaký hraje kapele.

Karel Šíp si sem tam rád pozve nějakou tu hvězdičku z různých talentových soutěžích. Tentokrát pozvání přijala Markéta Poulíčková. Probrala se její kariéra a klip, ve kterém vystupovala nahá.

Zajímá vás, co teď dělá Petr Nečas? Jestli ano, pusťte si úvod Show Jana Krause. Politiky a volebního mumraje je všude až až, není tak divu, že i „Stalo se“ se věnuje pouze politice.

Sledujete zprávy na ČT 1? Rádi jste na obrazovkách sledovali Jolanu Voldánovou? Pokud ano a mrzelo vás, že odešla, máte teď možnost si poslechnout její vysvětlení, proč to udělala. Janu Krausovi to nové zpravodajství na České televizi prostě nesedí, takže se Jolaně Voldánové svěřoval s tím, co všechno mu vadí. Kromě toho všeho má samozřejmě jako dlouholetá zprávařka nespočet historek a zajímavých situací, o kterých se rozpovídala.

Dále se pak v divadle Archa ukázal herec Norbert Lichý. Držitel ceny Thálie vysvětloval, proč stále žije s maminkou a jak je na tom s partnerkou.

A pokud máte politiky málo, tak vám jistě přijde vhod třetí host, kterým byl Petr Bendl. Okomentoval vyjádření Václava Klause a snažil se prodat volební program ODS, což se mu příliš nedařilo. Když jsme neměli zpěváka, museli jsme si vystačit se zpívajícím politikem.

Co doporučit? To je otázka. Všechnopárty si drží standard, který je místy snižován rádoby vtipným Karlem Šípem. Jan Kraus si opět pozval zajímavé hosty – alespoň to platí v případě Jolany Voldánové a Norberta Lichého. Grilování Petra Bendla také pobavilo. Jeho pěvecké vystoupení mu politické body nenažene.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace