Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, plavání a kmotři


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kterého prezidenta si zahraje Jaroslav Plesl? A co si myslí Pavol Habera o talentových soutěžích? 

Karel Šíp si do Všechnopárty rád zve mladé a úspěšné sportovce, ne jinak tomu bylo i v pátek, kdy si do své talk show pozval naši nejúspěšnější plavkyni současnosti Simonu Baumrtovou. Bavili se o jejích rekordech, o dopingu, o Michaelu Phelpsovi a Simona Baumrtová prozradila, jaké jsou její cíle pro příští olympiádu.

Dalším hostem byl kameraman, ale také režisér, F. A. Brabec. Karla Šípa zajímalo, co ho vedlo k téhle drobné změně profesí, jak se natáčel film za 24 hodin a proč si do svých filmů často vybírá Lucii Bílou.

A u filmu částečně zůstaneme i s třetím hostem. Tím byl totiž herec Jaroslav Plesl. I on měl své zkušenosti s plaváním, ale Simoně Baumrtové by nestačil ani s ploutvemi. Dále se pak rozpovídal o všech svých profesích, kterými si prošel, ať už to byl vychovatel, zpěvák nebo třeba průvodce.

Jestli vás někdy zajímalo, proč Jan Kraus často začíná politikou, v úvodu pátečního dílu nám to prozradil. Ve „Stalo se“ pak Jan Kraus svedl souboj se svým tabletem.

Jako první přišel zpěvák Pavol Habera. Téměř profesionální porotce všemožných talentových soutěží se s Krausem bavil o lesku a bídě vítězů těchto pořadů. Nezůstal však jen u toho, ale rozebíralo se i to, zdali zpívat česky/slovensky, nebo anglicky. Pavol Habera ovšem mluvil i o své kariéře a o tom, jak snadno se dá v počítači upravit zpěv. A samozřejmě nechyběla písnička.

Už vás štvou vychrtlé modelky? Podívejte se na rozhovor s plus size modelkou Bárou Bartákovou. Řeč byla překvapivě o modelingu, o tetování, o Krausově svraštělé kůži a o tom, jak si Bára Bartáková udržuje postavu.

Oddechové hosty vystřídal bývalý elitní vyšetřovatel ÚOOZ Hynek Vlas. Na úvod se řešila slavná Kubiceho zpráva a poté i vražda tzv. kmotra Mrázka. Prostě se jednalo o takové malé nahlédnutí do mocenských struktur v tomto státě.

Páteční večer přinesl hned několik zajímavých rozhovorů. Nejprve nás obeznámila s plaváním Simona Baumrtová, poté se o hudebním průmyslu rozpovídal Pavol Habera a na konec jsme se s Hynkem Vlasem podívali na kmotry.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace