Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dracula: Pilot

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
Souhlas s recenzí. Nikdy bych od něčeho takového nečekal realismus, ale nejvtipnější ahistorický nesmysl byl ten "Ďábelský plán" jak zavedením elektřiny odstřihnout britské zbohatlíky od příjmů z ropy. Je to holt pro americké publikum, ale na konci devatenáctého století se ropa opravdu používala jenom na výrobu petroleje, protože spalovací motor ještě pan Daimler nezavedl. Jak zjistíte při četbě klasického Sherlocka Holmese, Londýn se v této době topil ve smogu z továren spalujících uhlí. Takže ti zbohatlíci by pravděpodobně měli být uhlobaroni místo petrobaronů.

No co už, desátý upírský seriál za posledních pár let to prostě zkouší takhle. Na druhou stranu bych neironicky pochválil výpravu a kostýmy. Jasně, že se do pilotu investuje trochu víc než do běžné epizody, ale ten ples, večer v opeře a pár dalších scén by nedělaly ostudu ani v nějakém spektáklu BBC. Prý se to točí v Maďarsku, takže pokud nějaký znalec identifikuje místa v Budapešti, dejte vědět.
11045
Souhlas s recenzí. Nikdy bych od něčeho takového nečekal realismus, ale nejvtipnější ahistorický nesmysl byl ten "Ďábelský plán" jak zavedením elektřiny odstřihnout britské zbohatlíky od příjmů z ropy. Je to holt pro americké publikum, ale na konci devatenáctého století se ropa opravdu používala jenom na výrobu petroleje, protože spalovací motor ještě pan Daimler nezavedl. Jak zjistíte při četbě klasického Sherlocka Holmese, Londýn se v této době topil ve smogu z továren spalujících uhlí. Takže ti zbohatlíci by pravděpodobně měli být uhlobaroni místo petrobaronů. No co už, desátý upírský seriál za posledních pár let to prostě zkouší takhle. Na druhou stranu bych neironicky pochválil výpravu a kostýmy. Jasně, že se do pilotu investuje trochu víc než do běžné epizody, ale ten ples, večer v opeře a pár dalších scén by nedělaly ostudu ani v nějakém spektáklu BBC. Prý se to točí v Maďarsku, takže pokud nějaký znalec identifikuje místa v Budapešti, dejte vědět.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se