Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak jsem poznal spin-off


ikona
Spooner
himym
Populární sitcom sice brzy skončí, zanechá zde ale po sobě seriálové bratříčka. 

Doby, kdy populární sitcom Jak jsem poznal vaši matku patřil ke komediální špičce, jsou již nenávratně pryč. Sem tam se sice nějaká ta povedená hláška a svižná dvacetiminutovka objeví, z prstu vycucané zápletky nejen aktuální sezóny ale asi nedělají radost nikomu. Většina diváků tak u kultovního hitu zůstává hlavně proto, že Tedovy eskapády již brzy dospějí do svého konce a on si konečně potyká se svou milovanou. Malinko vyčpělého humoru se však evidentně jen tak nezbavíme. Tvůrci sice ještě před pár týdny hlasitě uvažovali nad možnou desátou sérií nekonečného hledání matky, nakonec ovšem přichází se způsobem, na němž se ostatně snaží v poslední době přiživit každý úspěšný seriál. Ano, také HIMYM se tedy dočká svého spin-offu. A aby byli tvůrci ještě méně originální, tak se nebude samozřejmě jmenovat nijak jinak než How I Met Your Father.

Nebude se ovšem jednat o příběh Tedovy vyvolené v podání Cristin Miloti, jak by si mnozí fanoušci přáli. Dočkáme se totiž nové partičky kamarádů, v jejímž středu bude tentokrát místo známého architekta stát žena, která se bude snažit najít svého vyvoleného. S novou partou bychom se pak mohli zběžně seznámit ve finální epizodě oblíbeného seriálu a společným prvkem obou projektů bude pak bar U MacLarena, v němž se bude nová skupinka také velice ráda zašívát. Na originalitu se zde zkrátka nejspíš moc hrát nebude a dostaneme tak zřejmě opět to samé, akorát se nám zde trochu převrátí role. Potřebuje to ale někdo z nás nutně vidět?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace