Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od zombíků k vymítání


ikona
Spooner
outcastwalkingwalking dead
Co nového chystá tvůrce hitu Živí mrtví? 

Komiksový autor Robert Kirkman patří v současnosti mezi lidi, jemuž musí většina televizních producentů solidně lézt do zadku. Když se totiž podle vaší úspěšné komiksové předlohy natočí jeden z nejsledovanějších seriálů posledních let a vy jej ještě úspěšně produkujete, tak máte o kupu nabídek v Hollywoodu postaráno. A jelikož i čtvrtá řada zombie hitu Živí mrtví boří rekordy, tak se jejich stvořitele jen tak nezbavíme. Kirkman navíc rozhodně nezahálí a kromě chystaného spin-offu k nemrtvému kousku proto připravuje další seriál. A nepřekvapivě opět podle vlastní předlohy.

Seriál Outcast bude vycházet z jeho připravovaného komiksu a od postapokalyptické budoucnosti se v něm přesuneme k vymýtání a podobným ďábelským skopičinám. Budeme zde sledovat osudu Kylea Barnese, jenž byl jako malý sám posednut ďáblem. Nyní je ale na spirituální cestě po světě a hledá odpovědi ke svému záhadnému stavu. To, co najde, však může výrazně ohrozit osud celého světa. Ani ve svém dalším projektu nám tedy Kirkman rozhodně nenabídne pozitivní atmosféru. Námět je to ovšem rozhodně zajímavý a o seriál byla mezi televizemi celkem bitva. Tu nakonec vyhrála kabelovka Cinemax. Tak snad nám Kirkman zase naservíruje pořádně atmosférický kousek. Jen na těch prázdných žvástech by tentokrát mohl klidně ubrat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace