Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Sawyer vrací úder


ikona
Spooner
trailery
Hvězda seriálu Ztraceni se představuje v očekávané novince. A co chystá Da Vinci? 

To nám to ale letí. Jako by to bylo teprve před týdnem, co naplno začala hlavní seriálová sezóna, a už se nám nezadržitelně blíží nemálo očekávaná mid-season. Také zde nabídnou celostátní stanice i kabelovky jako vždy mnoho zajímavých titulů a není tedy divu, že se již začíná rozjíždět další pořádný trailerový nášup. A hned na jeho začátku se zde najde pár ukázek, které byste neměli přehlédnout.

Intelligence
Jednou z nejvíce očekávaných mid-season novinek je bezesporu návrat Joshe Hollowaye v thrilleru Intelligence. Zde si zahraje malinko akčnější verzi Chucka, tedy drsňáka s mikročipem v hlavě, jenž z něj dělá nejchytřejšího a nejcennějšího muže na planetě. I po nové našlapané ochutnávce to pak vypadá hodně nadějně. Hvězda Ztracených má stále charismatu i hlášek na rozdávání a Marg Helgenberger z Kriminálky Las Vegas se zde také neztratí. Tohle si na CBS zřejmě pohlídají.

Black Sails
Bývalý Sawyer se superčipem ovšem není jedinou nadějnou novinkou, již se na naše monitory dostaví hned na začátku ledna. Neméně očekávanou peckou je samozřejmě také pirátský zářez Michaela Baye, Black Sails. Od něj už nám kabelovka STARZ nejeden povedený trailer předvedla a v ukázkách evidentně nehodlá šetřit ani nadále. V těch nových se podíváme blíže na zoubek dvěma postavám, proslulému Johnu Silverovi a holce pro všechno Eleanor Guthrie. Stále jsme hodně zvědaví.

Da Vinci´s Demons Season 2
Na ambiciózní stanici STARZ ještě chvilku zůstaneme. Historická blbinka Da Vinci´s Demons nás sice ze začátku příliš neoslovila. Postupem času se však přerodila v hodně slušnou oddychovku, u níž budou sice historici zvracet, ale ostatní se spíše solidně pobaví. A navíc se ze seriálu stal celkem solidní hit, a proto není divu, že tvůrci se od svého stylu rozhodně odvracet nehodlají, naopak začínají přiostřovat. Čeká nás tedy víc akce, pletich, zrad a všeho, co k tomuto fantasy životu věhlasného všeuměla patří. Podle jak se patří úderné upoutávky to pak zřejmě fungovat i tentokrát.


Rake
Jednou ze zajímavějších novinek stanice FOX, a že jich v nadcházejících měsících opravdu moc nemají, je rozhodně nová komedie od Sama Raimiho, Rake. V té si neprávem přehlížený Greg Kinnear zahraje excelentního právníka, ale také dost velkého parchanta se závislostí v hazardu, s nímž opravdu není lehké vyjít. Uvidíme, zda nám seriál dokáže nabídnout něco více, než jen Kinnearův herecký koncert. 

Looking
Na HBO se nikdy nebáli zariskovat a to se evidentně nezmění ani příští rok. Na jedničce mezi kabelovkami se totiž rozhodli opět oprášit ověřené schéma ze Sexu ve městě či aktuálních Girls a místo těžkého milostného života holek v New Yorku ho pozměnili na milostné trable gayů v San Franciscu. V redakci se zřejmě o tenhle kousek moc prát nebudeme, své diváky si však seriál určitě najde.

Cougar Town Season 5
Ve své páté řadě se pak v lednu vrátí také Courtney Cox s malinko přehlíženým Městem žen. A stejně jako v minulých let ohlásili tvůrci celkem vtipným videem a několika sklenkami vína. Prostě klasika.

The Following Season 2
A na závěr si dáme jedno pokračování, které už bychom u nás v redakci radši vidět nechtěli. Na temný thriller The Following aka Stoupenci zla jsme se minulý rok celkem solidně těšili. Jenže stačilo pár dílů a seriál nás svou stupiditou a nechtěně směšnými zvraty naštval, jako letos máloco a recenze na úvod nové řady se u nás bude nejspíš zadávat za hodně špatné chování. A nic na tom nezmění ani celkem efektní teasery, v nichž už naštěstí tvůrci odhalí jednu všem jasnou skutečnost a nebudou ji v průběhu série vydávat za šokující twist.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace