Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Community popáté


ikona
Spooner
community
Pátá řada oblíbeného sitcomu se blíží a čekají nás velké změny. 

Asi už jste si stačili všimnout, že ulítlá řachanda Community patří u nás v redakci mezi ty neojblíbenější sitcomy. První dvě řady a značná část třetí prostě patří k tomu nejlepšímu, co v žánru v posledních letech vzniklo a já osobně si již velmi brzy poosmé pustím legendární plastelínovou vánoční epizodu a nejspíš jí budou ihned následovat i paintballové přestřelky. Je to prostě stále pecka. Na křečovitou a ne příliš povedenou čtvrtou sérii by ale většina z nás ráda zapomněla a je tak celkem logické, že nás v páté řadě čeká celkem dost změn.

K tvůrčímu kormidlu se tak po roce vrací Dan Harmonn, Donald “Troy“ Glover se kvůli jiným seriálovým závazkům objeví jen v pěti epizodách, prudič Chevy Chase dal seriálu již definitivně sbohem a jeho pomyslným náhradníkem se stane Jonathan Banks alias drsoň Mike z Breaking Bad. Je toho docela dost a velké změny se navíc udály v samotné Greendale, kam se Jeff Winger docela neslavně vrací na pozici učitele. Menší proměna seriálu je pak již dosti cítit ze samotného traileru, jenž se sice soustředí hlavně na našeho oblíbeného zkrachovalého advokáta, ovšem i tak působí upoutávka malinko normálnějším a usedlejším dojmem, než jsme od této partičky zvyklí. Stále jde však o upoutávku celkem zábavnou. I nadále jsme tedy na návrat do zatracované vejšky hodně zvědaví. Snad se seriál pod Harmonnovým vedení pohne opět tím správným směrem.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace