Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool info: Vaříme s Walterem Whitem!


ikona
Davies182
amcbreakingvstavani
Žil byl jednou jeden pán jménem Walter White. A ten vařil perník. Jenomže... tohle je doopravdy!  

Zkuste si jen tak čistě pro srandu králíkům představit následující: je vám třiapadesát let a jmenujete se Walter White. Paráda! Jak s takovou přízní osudu naložíte? Můžete s hlavou v oblacích obrážet různé seriálové cony, machrovat na učitele chemie, nebo třeba zkusit zavolat Vinci Gillianovi, že máte nárok na kompletní Breaking Bad zdarma na blu-ray. Špatně, pravý Walter White totiž vaří meth! Nebo už vlastně dovařil. Vousaté dealerské individuum z Montany si odsedí 12 let v místním lochu, jeho kuchař-pomocník Tomas Alvarado pak rovné tři dekády.

Waltera zatkla policie poté, co jej během hádky kvůli penězům z prodeje metamfetaminu postřelil vlastní syn. U Whiteů se doma našlo kolem patnácti kilogramů návykové látky, zajištěna byla taktéž inkriminovaná, ilegálně držená střelná zbraň. A co na to říká samotný Walter? "Popravdě jsem to ani nebyl já, nemám to v povaze. Chtěl jsem s tím vším už dávno seknout, moji dodavatelé chemických komponent mi ale stále vyhrožovali. Takže to prostě nešlo. Pistoli jsem měl na obranu, bál jsem se!" Ubohý Heisenberg. Na tuhle prohlídku věznice se budou stát fronty...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace