Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teorie Hvězdných válek


ikona
Spooner
big bang theoryteorie velkeho tresku
Nejpopulárnější sitcom současnosti se chystá na návštěvu z předaleké galaxie. 

Některým se to sice stále nemusí líbit, jiní budou zase remcat nad vyčpělým humorem. Faktem ale je, že megahit Teorie velkého třesku je stále nejúspěšnějším seriálem současnosti a nějak si nedokážu představit, že by někdo dokázal Sheldona z diváckého trůnu v nejbližší době sesadit. Geekové prostě táhnou, Chuck Lorre a spol. jsou pak v sedmé sérii stále v celkem solidní formě a není tedy divu, že se jim poměrně často podaří k hostování překecat i nějakou tu známou tvář, z níž nerdi a Sheldon uslintávají blahem. Většinu těchto hostovaček si pro sebe zabíralo převážně osazenstvo z kultovního Star Treku, v jedné z nadcházejících epizod se však dočkáme hvězd také z druhé strany filmové galaxie.

Ano, tvůrci The Big Bang Theory se hodlají naplno obout do Star Wars a pomáhat jim přitom bude samotná Carrie Fisher a hlas Darth Vadera, James Earl Jones. A to už je zatraceně velké lákadlo pro všechny fanoušky. Oba si pak samozřejmě zahrají sami sebe, jak už je u komediálního hitu zvykem, a obě herecké persóny se pak zapletou se samotným Sheldonem. Tahoun seriálu totiž společně se svými přáteli nestačí včas sehnat lístky na nadcházející Comic Con, rozhodne se proto uspořádat sám podobnou akci a rád by na ní ukořistil právě hlas nejslavnějšího astmatika galaxie, jehož hodlá navštívit v jeho oblíbené sushi restauraci. Jak se do celé záležitosti zaplete princezna Leia zatím nevíme, že však tvůrci seriálu drží v ruce pořádné eso je snad jasné každému. Snad tedy dokážou fandy Star Wars pořádně potěšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace