Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Saulův parťák zpět v akci


ikona
Spooner
breakingbreaking badsaul
Kdo se vrátí do očekávaného spin-offu Breaking Bad? 

Od ukončení oceňované pecky Breaking Bad nám už sice uplynulo pár měsíců, tvůrci a herci seriálu se však od té doby moc nezastavili. Ono také když máte na triku dle kritiků a diváků jeden z nejlépe napsaných seriálů v historii, tak to chvíli trvá, než si převezmete všechna ta prestižní ocenění, a navíc zcela po právu. Vince Gillian a spol. se nyní zkrátka vyhřívají na vrcholu televizní slávy, se svým dalším projektem ale rozhodně nezahálí. Spin-off jejich oceňovaného kultu Better Call Saul, jenž se bude zabývat právnickými případy vykutáleného Saula Goodmana ještě před tím, než se zapletl do Waltových průserů, dorazí sice na kabelovku AMC až na podzim, ovšem i tak vzbuzuje u diváků velká očekávání. Ta navíc po ohlášení dalšího hereckého návratu u některých fanoušků zřejmě proletí stropem.

Do očekávaného prequelu se totiž kromě Boba Odenkirka vrátí také charismatický Jonathan Banks alias drsňák Mike Ehrmantraut. Uvidíme ho tak opět v roli Saulova soukromého detektiva a řešiče průserů, s nímž si není radno zahrávat. Což je zpráva, která už nyní udělala radost spoustě fandům kultovního seriálu, jelikož postava Mikea patřila mezi divácky nejoblíbenější. Banksovi by navíc neměl dělat problém ani menší přechod do komediálnější roviny chystané novinky. Ostatně, kdo sleduje nejnovější řadu Community a viděl již boží pátou epizodu s Abedovou ujetou hrou, tak je mu jasné, že v tomto ohledu se opravdu nemáme čeho bát. Banksovo obsazení je tedy rozhodně výtečný dáreček pro všechny fandy. Dle mého už je jen otázkou času, kdy se k původní partičce připojí také Saulova povedená podržtaška Huell a v menší roličce se objeví Giancarlo Esposito aka Gus Fring. Vince Gillian totiž rozhodně ví, jak na své obdivovatele zapůsobit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace