Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Constantine v dobrých rukou


ikona
Spooner
constantine
Kdo se ujme režie očekávané seriálové komiksovky? 

Očekávaný příchod hláškující borce Johna Constantina do bedny patří rozhodně mezi nejzajímavější novinky tohoto roku a stanice NBC na svém novém potenciálním hitu konečně začala pořádně makat. Castingy na hlavní role jsou již v plném proudu, scénárista Muže z Oceli a nové Batmanovy trilogie, David S. Goyer, se u příběhu asi také nenudí a šéf NBC slibuje, že se dočkáme jak cynických hlášek, tak i prý jaksepatří děsivých nadpřirozených scén. Druhá verze oblíbeného hitu Grimm od téže stanice, které jsem se po oznámení seriálu malinko obával, nás tak naštěstí nejspíš nečeká. Nyní bylo totiž oznámeno, jaký režisér se chopí režie pilotu, a věřte, že se nejspíš opravdu dočkáme temné a možná i trochu brutální podívané.

Úvodního dílu novinky Constantine se ujme náš oblíbenec Neil Marshall, režisér děsivého Pádu do tmy, béčkového Soudného dne a hlavně v poslední době také čím dál vyhledávanější televizní tvůrce. Jen před pár dny jsem tak od něj mohli shlédnout povedený pilot pirátského Black Sails a čím dál častěji pobíhá také po place fantasy hitu Hra o trůny. A naštěstí i v bedně je jeho režijní um zatraceně cítit a asi mě jen tak nenapadne člověk, který by se k adaptaci komiksového Hellblazera hodil více. Navíc to díky této volbě vypadá, že NBC by se ani s atmosférou a nějakými brutálnějšími záběry nemusela držet při zdi, což je u nenapravitelného huliče a lovce démonů rozhodně dobré znamení. Očekávání zkrátka rostou s každou čerstvou novinkou a filmová verze s Keanu Reevesem by tedy mohla brzy přivítat neméně povedeného bratříčka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace