Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Jack Bauer je zpět!


ikona
Spooner
bauer
Seriálová legenda zpečeťuje svůj návrat ve výbušných teaserech ze Super Bowlu. 

Letošní Super Bowl toho zase přinesl mnohé. Sportovní fanoušci se dočkali nejspíš dalšího nezapomenutelného zápasu, typičtí Američané se pak oddávali klasickému obžerství za doprovodu hvězdně obsazených reklam a my jsme zase naopak slintali nad náloží filmových ukázek. Jenže svou cestu na nejsledovanější přenos roku si našel také nejdrsnější seriálový agent, Jack Bauer. Ano, natáčení nové řady 24 hodin s podtitulem Live Another Day začalo v Londýně sice teprve před pár týdny. Stanice FOX ale správně odhadla, že právě zde je nejlepší čas začít s doslova explozivní propagací, jež nejspíš nenechá ze světové metropole kámen na kameni.

Dočkali jsme se tak řady mini upoutávek, které dávají divákovi tušit, že ani tentokrát se na výbušninách a vystřílených nábojích rozhodně šetřit nebude. Totální nadšení fanoušků však přichází až v samotné závěrečné upoutávce, kdy se ke kameře konečně dobelhá i řádně naštvaný Kiefer Sutherland se svou věrnou parťačkou. Že jsme neviděli ani jediný záběr ze seriálu? Sakra, koho to v tomto případě zajímá! Tady se zkrátka jede na nostalgii a na vytoužený návrat, na něž fandové čekali čtyři roky. I na tak krátké ploše to pak funguje opravdu parádně. U FOXů zkrátka vědí, jak udělat příznivcům Jacka Bauera tu největší radost.

 Další teasery můžete zhlédnout tady, tady a také tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace