Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude hledat taťku?


ikona
Spooner
himym
Jak to vypadá se spin-offem oblíbeného sitcomu? Kdo si zahraje hlavní roli? 

Oblíbený sitcom Jak jsem poznal vaši matku to na konci března po úctyhodných devíti sezónách definitivně zabalí a Ted už konečně pozná svoji vyvolenou. Pro někoho důvod vytáhnout kapesníčky, pro jiné zase otevřít šampaňské k oslavě toho, že křeč posledních let bude u konce. Tvůrci seriálu Carter Bays a Craig Thomas již však teď pilně pracují na očekávaném spin-offu s opravdu originálním názvem How I Met Your Dad. V něm se setkáme se zcela novou partičkou, jež se bude kromě hlavní hrdinky Sally skládat z dvojice gayů, hrdinčiny střelené nejlepší kámošky či sexy nerda, jenž je do Sally po uši zamilovaný. Moc změn nás zkrátka nečeká. Herecké obsazení by pár plusových bodů však novince nabrat mohlo.

Nástupkyní Teda Mosbyho se stane sympatická Greta Gerwig, což není rozhodně žádná velká hvězda. V komediích typu Arthur či Frances Ha, za niž byla dokonce nominována na Zlatý glóbus, ale rozhodně dokázala udělat na diváky dojem. Zde si zahraje Sally, která ve svém věku stále ne a ne dospět a navíc neví, co si se svým životem dál počít. Určitě ovšem ví, že ho nechce trávit se svým současným manželem Gavinem, jehož tedy hodlá co nejdříve opustit, a započne tak hledání fotříka svých budoucích dětí. Greta Gerwig se navíc bude podílet také na produkci a samotném scénáři. Vypadá to tak, že si svojí postavu bude chtít opravdu pohlídat. Snad tedy ne zas tolik chtěnému spin-offu dodá pár svěžích nápadů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace