Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peaky Blinders nabírají těžkou posilu


ikona
Spooner
hardypeaky blinders
Která britská hvězda si zahraje v druhé řadě výtečné gangsterky? 

Britská gangsterka Peaky Blinders od BBC patří bez debat mezi nejpovedenější novinky loňského roku a to nejen na ostrovech. Ostatně nejedno pochvalné zmínění v našem ročním souhrnu o tom asi vypovídá nejlépe. Výborná atmosféra špinavého Birminghamu, skvěle napsaný scénář či výborné herecké obsazení v čele s Cillianem Murphym a Samem Neilem jsou asi pak tím hlavním důvodem, proč se již teď druhé řady nemůžu dočkat. A po této hvězdné herecké posile bude čekání na podzim sakra dlouhé.

V druhé sérii, v níž bude rodinka Shelbyových ještě více rozšiřovat svou moc, si totiž nezahraje nikdo menší než Tom Hardy, hvězda závěrečného dílu Temného rytíře, Počátku či skvělého Warriora. A kdo viděl aspoň epizodu této stylové podívané, tak mu musí být jasné, že nikoho lepšího tvůrci do svého špinavého světa snad ani ulovit nemohli. O Hardyho postavě se toho však zatím příliš neví, jenom že půjde o vůdce jisté skupiny, jehož vlivu bude chtít Tommy Shelby s tváří Cilliana Murphy náležitě využít ke svým cílům. Malinko nenápadný seriál si tak na své konto připisuje asi nejhvězdnější televizní obsazení posledních měsíců. Obávám se, že až se Hardy s Murphym, kteříse spolu setkali již ve zmíněných hitech Christophera Nolana, poprvé objeví ve společně scéně, tak tu přemíru charismatu můj monitor asi jen tak neustojí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace