Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další záporák v Gothamu


ikona
Spooner
gotham
Kdo další se objeví v očekávané comicsové novince? 

Seriálový Gotham se nám v posledních týdnech již slušně zaplnil a většina důležitých rolí už zná své nové tváře. Kromě pár neznámých ksichtů se tak dočkáme především Bena McKenzieho v roli správňáckého Jamese Gordona, Seana Pertweeho v dost možná nejdrsnějším podání komorníka Alfreda a seriálového veterána Donala Loguea coby Gordonova zkorumpovaného kolegy. Televizní prequel Batmanových dobrodružství však nabídne mnohem více záporáků, než jen špinavého policejního parťáka a Tučňáka s tváří neznámého Robina Lorda.

Dalšího záporného partu se totiž zhostí poněkud nečekaně Jada Pinkett Smith, která je kromě svého manželství s jednou z největších hvězd Hollywoodu známá vlastně jen díky sérii Matrix a thrilleru Collateral. V comicsovém kousku si zahraje Fish Mooney, drsnou šéfku gangu a majitelku striptýzového klubu se sadistickými sklony, s níž si rozhodně není radno zahrávat a mezi jejíž podržtašky patří Oswald Cobblepot alias budoucí psychopat Tučňák. Willova něžná polovička se tak bude muset opravdu hodně snažit, aby nepůsobila mezi mafiány a psychopaty k smíchu, a není to asi zrovna první volba, jež by mě při castingu do této role napadla. Doufejme tedy, že je Jada na své životního partnera doma drsnější, než se na první pohled zdá, nebo si od něj alespoň vypůjčí trochu charismatu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace