Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Perníkový Singer


ikona
Spooner
breakingbreaking badsinger
Jaký projekt chystá tvůrce Breaking Bad s režisérem očekávaných X-Menů? 

Málokterý tvůrce je v televizní branži momentálně tak žádaný jako Vince Gilligan. Jeho megahit Breaking Bad je mnohými označován za jeden z nejlepších seriálů nového tisíciletí a na chystaný spin-off Better Call Saul se už nyní nedočkavostí třese nespočet fandů. Otec Waltera Whitea je ovšem naštěstí mnohem aktivnější, rozhodně nehodlá těžit jen ze slávy zajeté značky a chystá tedy pro nás další hodně zajímavý projekt.

Jeho chystaná kriminálka Battle Creek vznikající pro stanici CBS bude vyprávět o dvou detektivech z titulního města v Michiganu, kteří se musí i přes hodně odlišně přístupy a názory spojit, aby sjednali pořádek v čím dál drsnějších ulicích. Pravda, zápletka nezní nikterak originálně, od Gilligana však můžeme očekávat přeci jen malinko netradiční podívanou, v níž mu budou navíc pomáhat dva zatraceně slibní spolupracovníci. Tím prvním je náš oblíbenec Bryan Singer, režisér X-Menů či kriminální klasiky Obvyklí podezřelí, jenž se ujme natáčení pilotu. Druhým neméně důležitým hráčem je pak samotný tvůrce hláškující Dr. House, David Shore, který se bude s Gilliganem podílet na scénáři a se Singerem spolupracoval právě již u svého kultovního seriálu. Partička za kamerou je tedy vskutku vytříbená a ani před ní to zatím nevypadá úplně nejhůř. Jednu z hlavních rolí si totiž zahraje televizní veterán Dean Winters, známý především z HBO klasiky Oz či hostujícíh roliček v sitcomech Studio 30 Rock a Brooklyn Nine-Nine, a jeho parťáka pak ztvární Josh Duhamel z Transformers. Jednoho z místních detektivů si zahraje také Kal “Kumar“ Penn. Zní to zkrátka zatraceně lákavě. Snad tedy Gilliganovi výtečná seriálová forma ještě dlouho vydrží.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace