Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Daredevila?


ikona
Spooner
daredevildextermarvel
Která seriálová hvězda možná ztvární comicsovou legendu? 

Ještě před pár lety jsme o pořádnou comicsárnu v televizi ani nezavadili. Nyní to však vypadá, že comicsové adaptace budou v bedně diktovat tempo čím dál častěji. Arrow je momentálně nejspíš ve své vrcholné formě, Agents of SHIELD se po rozpačitém úvodu také začínají rozjíždět, očekávaný Gotham nás v současnosti bombarduje ne zrovna povedenými promo obrázky a na Constantinea se v redakci také hodně těšíme. Největší seriálovou invazi na nás ovšem chystá internetový gigant Netflix, jenž hodlá příští rok vypustit do televizního světa adaptace Daredevila, Lukea Cage, Irona Fista a Jessicy Jones, kteří se po svých vlastních seriálech spojí v epické minisérii The Defenders.

Nyní už se navíc okolo chystaných novinek začíná konečně i něco dít a začíná se tedy i dost hlasitě spekulovat. Na internetu se totiž objevila zpráva, že žhavým kandidátem na roli neohroženého právíka Matta Murdocka aka Daredevila je samotný bývalý řezník ze zálivu, Michael C. Hall. A to by byla opravdu pořádná castingová pecka. Představitel Dextera by se navíc na roli slepého strážce pořádku opravdu hodil a fanoušci by tedy v tomhle případě také dvakrát neremcali. Hoši od Marvela ani samotný herec šuškandu zatím nějak nekomentovali. Informace se ovšem na internetu objevila hned z několika zdrojů, takže na drbech nejspíš něco pravdy bude. Natáčení samotného seriálu by navíc pod dohledem Drew Goddarda (skvělá Chata v horách) mělo začít v New Yorku již v červenci a natáčení seriálu o Jessice Jones by mělo brzy následovat. Netflix by mohl tedy s oficiálním castingem přijít už hodně brzo. Uvidíme, jestli se internetová šuškanda nakonec potvrdí. Za nás by ale toto obsazení jistě dostalo velký palec nahoru.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace