Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co je nového u agentky Carterové?


ikona
Spooner
cartermarvel
Jak to vypadá se seriálem o něžně polovičce Kapitána Ameriky? 

O chystaném seriálu o okouzlující přítelkyni největšího symbolu Ameriky, agentce Peggy Carter, se dosti mluvilo již loni v září. Stanice ABC tehdy vstupovala prostřednictvím Agents of SHIELD na comicsová pole a Kápova drahá polovička si užívala své okamžiky slávy prostřednictvím marveláckého kraťasu. Vypadalo tedy, že plánované novinky Agent Carter se dočkáme opravdu brzo. Od té doby však uplynul už půl rok a o projektu se od té doby již skoro nemluvilo. Jak to tedy s příchodem oblíbené ženské postavy Marvel univerza do bedny vypadá?

Na projektu se totiž stále pilně pracuje a scénáristická dvojice Christopher Markus/Stephen McFeely, zodpovědná za obě sólovky Steva Rogerse či posledního Thora, už má dokonce hotov scénář k pilotnímu dílu. Samotný příběh by nás měl zavést právě doprostřed dění zmiňovaného kraťasu a s oblíbenou Peggy bychom se tak opět setkali v roce 1946. Hayley Atwell má pak pochopitelně stále zájem o návrat do své nejslavnější role a v menší roli by se nejspíš vrátil také fotřík Tonyho Starka s tváří Dominica Coopera. Tvůrci tak mají s novinkou velké plány a scénář se prý hlavounům od ABC a Disneyeho také velmi líbil. Kde je tedy problém? Zřejmě na straně stanice ABC, která nyní musí natočení pilotu odklepnout zelenou. Zatím si ovšem dává hodně načas a je to docela škoda, jelikož většina plánovaných pilotů novinek pro příští sezónu se již vesele točí. Na druhou stranu se však kravaťákům americké televize ani nemůžeme divit. Coulsonova televizní partička totiž zatím nesklízí takové úspěchy, jak se čekalo a Agents of SHIELD ani nemají odklepnutou druhou sezónu. Stanice tak evidentně vyčkává, jak se sledovanost seriálu v jeho závěrečné třetině vyvrbí a podle toho zřejmě začne plánování další slibované novinky ze světa Marvelu. Uvidíme tedy, zda se Kápova osudová láska dočká vlastních dobrodružství. Fanoušci by ale byli rozhodně pro.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace