Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystají hvězdy HIMYM?


ikona
Spooner
himym
Oblíbený sitcom nám již skončil. Co nyní plánují jeho hlavní představitelé?  

A už je konec. Ted konečně potkal na nádraží osudovou matku, Barney naposledy zahláškoval a diváci na dobro přišli o jeden z nejpopulárnějších sitcomů poslední dekády. Ano, o kvalitách hitu Jak jsem poznal Vaši matku si stále můžete myslet ledacos. Punc kultovního sitcomu, jež si i v závěru udržoval nadprůměrné ratingy, mu ale už nikdo nevezme. Bezmála prvních pár sezón pak bez debat patří do zlatého fondu televizní zábavy a i v těch závěrečných řadách by se několik nadprůměrných epizod rozhodně našlo. Ze všech hlavních představitelů se navíc staly televizní hvězdy, které se v některých případech často podívaly i na velké plátno. Nyní nám však dala tato oblíbená partička již definitivní sbohem a herecké osazenstvo se bude muset snažit protlouct na vlastní pěst. Jaké jsou jejich další herecké plány? A na koho z nich možná co nejdříve zapomene?

Alyson Hannigan
Co si budeme nalhávat, povídání o eskapádách z hudebního tábora v sérii Prci, prci, prcičky sice bylo hodně fajn, Alyson Hannigan však jinak zřejmě navždy zůstane seriálovou herečkou. Své osvědčené taktiky se navíc představitelka Lily hodlá držet i do budoucna. Po Buffy, přemožitelce upírů a populárním sitcomu se proto Alyson přesune do komediálního seriálu More Time with Family z produkce Bena Afflecka a Matta Damona. Ten bude vyprávět o muži, jenž se hodlá vykašlat na svoji rozjetou kariéru, aby mohl trávit víc času se svojí rodinou. Ta z toho ovšem moc velkou radost nemá. Moc zajímavě to nezní, Alyson Hannigan má ale zatím čuch na úspěšné televizní projekty. Snad to tedy vyjde i tentokrát.

Cristin Milioti
Ani Tedova vyvolená nehodlá z bedny jen tak zmizet. Té stačila jen jedna sezóna v populárním seriálu a rolička ve výtečném Vlkovi z Wall Street, aby se zapsala do paměti diváků a hlavně do hlav televizních producentů. Zájem o ní byl tedy docela velký a mladá herečka nakonec zakotvila u komediální novinky stanice NBC, A to Z. Ta bude vyprávět příběh mladého páru od jejich seznámení až po rozchod a Cristinina postava se bude jmenovat Zelda. Minimálně cool jméno tedy máme jisté, snad tedy talentovaná herečka aktuální pozornosti o její osobu dokáže patřičně využít.

Cobie Smulders
To s Robin Scherbatsky se znovu setkáme mnohem dříve. Již od čtvrtka ji totiž znovu uvidíme v kůži Marie Hill v očekávaném trháku Captain America: Návrat prvního Avengera. Jinak to ovšem s její kariérou zase tak nadějně nevypadá. Cobie Smulders se sice snažila protlačit na plátna v pár vedlejších úlohách. S nezajímavými tituly typu Pozdrav ze spermabanky či Bezpečný přístav však díru do světa zkrátka neuděláte a kromě druhých Avengers se zatím žádná zajímavá nabídka v blízkosti nezjevuje. Snad se to brzy změní, téhle sympaťačky by byla škoda a ve filmových romanťárnách by ji to celkem slušelo.

Josh Radnor
Ani u samotného Teda Mosbyho to na žádné velké herecké nabídky nevypadá. Toho to ale nejspíš zase tolik netrápí. Josh Radnor totiž již dříve oznámil, že se hodlá více věnovat svým režisérským kouskům. A pokud půjde o tak pohodové žánrovky jako v případě Bezvadíkyještěprosím a Svobodných umění, tak to asi bude vadit málokomu. Navíc se do těch hlavních rolí může přinejhorším vždy obsadit sám.

Jason Segel

To sympatický dlouhán Jason Segel si na nedostatek filmových nabídek rozhodně nemůže stěžovat. Už během vysílání úspěšné řachandy se totiž stačil díky komediím Kopačky, Muppeti či Zkažená úča stát slušnou komediální jistotou i na stříbrném plátně a nyní hodlá tento status plně využít. Již v létě ho proto uvidíme v komedii Sex Tape, v níž se dá opět dohromady s Cameron Diaz, a nyní pilně natáčí dramatický kousek The End of Tour s režisérem povedené teen romance The Spectacular Now, Jamesem Ponsoldtem. Jestli má někdo z partičky potenciál na dlouho zakotvit ve filmových vodách, tak je to rozhodně Jason Segel.

Neil Patrick Harris
To samé by se ovšem mohlo poštěstit i oblíbenému Neil Patrick Harrisovi. Populární šoumen má sice za sebou již dost marných filmových pokusů v čele se šmoulými zhůvěřilostmi, tento rok by se však jeho situace mohla rapidně změnit. Zahraje si totiž vedlejší roli v očekávané westernové komedii Setha MacFarlanea Všechny cesty do hrobu a v závěru roku ho budeme moci vidět také v kriminální pecce Davida Finchera Gone Girl, kde už asi moc k smíchu nebude. NPH se zkrátka flákat nehodlá a po delší době se nám představí také v dosti odlišném žánru. Od dubna bude navíc opět dovádět na své oblíbené Broadwayi a na nějakém tom udělování prestižních cen ho určitě ještě také uvidíme. Oblíbený komik se tedy zřejmě jen tak neztratí.

Kterému ze členů komediální party přejete nejvíce štěstí do budoucna?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace