Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hank Moody na stopě Charlese Mansona


ikona
Spooner
aquariuscalifornication
Jakou zajímavou novinku chystá David Duchovny po skončení hitu Californication? 

Málokterý herec si asi umí své televizní projekty vybírat tak dobře jako David Duchovny. Když před dvaceti lety vtrhla na obrazovky mysteriózní kultovka Akta X, stal Fox Mulder díky Duchovnymu jedním z nejslavnějších agentů v dějinách televize. Málokdo pak očekával, že slavný herec bude i ve svém televizním návratu v hitu Californication skoro stejně úspěšný. Ono se to ale vážně povedlo a nenapravitelný kalič Hank Moody se již také stihl stát nepřehlédnutelnou seriálovou postavou. Letos však uvidíme Moodyho postelové eskapády naposledy a fanoušci dají svému oblíbenému pisálkovi definitivní sbohem. David Duchovny ovšem dlouho bez práce nezůstal a už nyní zakotvil u nového projektu. A opět to vypadá zatraceně zajímavě.

Objeví se totiž v plánované novince stanice NBC Aquarius. Dobová kriminálka nás zavede do šedesátých let a Duchovny si zde zahraje detektiva s vážnými osobními problémy, jenž je společně se svým mladým parťákem na stopě vůdci čím dál nebezpečnějšího kultu. A tím vůdcem není nikdo menší než Charles Manson. Seriál by se tak věnovat převážně Mansonovým kriminálním začátkům a jeho vraždícímu řádění z roku 1969 by se tvůrci věnovali až v pozdějších sezónách. Zní to hodně nadějně, sám Duchovny je ze scénáře nadšen a další temná kriminálka se na NBC vedle Hannibala rozhodně neztratí. Aquarius navíc není jediným chystaným seriálem pojednávající o proslulém vrahovi. Známý hororový úchylák Rob Zombie totiž v současnosti chystá pro FOX zatím nepojmenovanou novinku, jež bude pojednávat převážně o již zmiňovaném krveprolití z roku 1969, po kterém zanechala Mansonova “rodinka“ sedm mrtvých. Projekt NBC zní ale přeci jen o něco zajímavěji a s Duchovnym na palubě to zatím na žádný kriminální průser nevypadá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace