Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Robocopa k drogovému králi


ikona
Spooner
narcosnetflix
Jaký seriál chystá tvůrce Elitní Jednotky, Jose Padilha? 

Netflix v poslední době opravdu válí. House of Cards od Davida Finchera patří mezi seriálovou špičku, Eli Roth zde vytvořil hororovou lahůdku Hemlock Grove a na kvality vězeňské novinky Orange is the New Black si také nemůžeme stěžovat. Na příští rok pak má internetový gigant opravdu velké plány a společně s Marvelem hodlá zahltit internet hned několika comicsovými kousky. Nejde však o jediné zvučné jméno, jež se ve službách Neflixu příští rok objeví.

Svůj příští projekt zde totiž chystá také uznávaný brazilský režisér Jose Padilha. Tvůrce nového Robocopa a skvělých Elitních jednotek pro webovou službu připravuje seriál Narcos, jenž bude pojednávat o legendárním drogovém králi Pablo Escobarovi a jeho Medelínském kartelu. Desetidílná série by nám měla přinést zcela nový pohled na nechvalně známého Kolumbijce. Padilha by pak také rád zdůraznil fakt, jaký dopad měl Escobarův kartel na rozšíření kokainu v Evropě a Spojených státech. U zločineckého génia je zkrátka sakra o čem vyprávět. V podání nekompromisního Brazilce, jenž bude celý seriál produkovat a natočí i pilot, to bude celé jak se patří pořádně drsné a temné. Role drogového barona se pak ujme Padilhův starý parťák, Wagner Moura, který si zahrál hlavní roli i ve zmiňovaných Elitních jednotkách. Tahle zločinecká sága se tedy ocitla v těch nejlepších možných rukou a Netflix má našlápnuto k dalšímu špičkovému seriálu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace