Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bane proti Britskému impériu


ikona
Spooner
hardy
Tom Hardy a BBC přichází s dalším nadějným seriálem. 

Může se vám sice zdát, že jste britského oblíbence Toma Hardyho už dlouho nikde neviděli. Charismatický herec si však na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. Ještě letos ho tak uvidíme například za volantem v dramatu Locke či v dobovém thrilleru Child 44 z produkce Ridley Scotta a příští rok nám všem natrhne zadky jako nový Šílený Max. Nadějné snímky už jsou ovšem pro talentovaného drsňáka málo a v poslední době se čím dál více angažuje také v televizi. Zatopí tedy Cillianu Murphymu v druhé řadě Peaky Blinders a už nyní má vyhlídnutý další nadějný projekt.

Objeví se totiž v osmidílné sérii stanice BBC, Taboo. Příběh nás zavede na počátek devatenáctého století, do dob rostoucího Britského impéria. Hlavním hrdinou je dobrodruh James Delaney, jenž se vrací domů z Afriky s velmi vzácným diamantem. Ve své domovině chce však pomstít smrt otce a také uchránit jejich rodinný byznys před lačnící Východoindickou společností. Aby ale nad nebezpečnou mezinárodní korporací vyhrál, tak musí rozehrát velmi nebezpečnou hru. Příběh vzniknul podle námětu samotného Hardyho a jeho otce a celého projektu se ujme britský tvůrce Steven Knight, režisér zmiňovaného dramatu Locke a tvůrce Peaky Blinders. Tom Hardy a Knight si evidentně hodně sedli a chystají tedy už třetí společný projekt. Na nadějnou novinku si ovšem ještě dost dlouho počkáme, jelikož natáčení začne až na počátku příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace