Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off HIMYM má nový hlas


ikona
Spooner
himym
Kdo si “zahraje“ vypravěče v připravovaném sitcomu How I Met Your Dad? 

Už je to pár týdnů, co jsme se nadobro rozloučili s Tedem, Barneyem, Robin a spol.. Tvůrci kultovního sitcomu Jak jsem poznal vaši matku si však na nedostatek práce rozhodně nestěžují. Natáčení ne příliš očekávaného spin-offu How I Met Your Dad je totiž v plném proudu a my se již na podzim setkáme s novou partičkou přátel, v níž bude hlavní hrdinka Sally v podání talentované Grety Gerwig hledat svého vyvoleného. Po nepovedeném závěru komediálního hitu, jenž dal většině fanoušků krutou ránu pod pás, se ale na seriálového bratříčka nikdo dvakrát netěší. Tvůrcům tak nezbývalo nic jiného, než přijít s malinko překvapivým castingem.

Vypravěčské otěže po Bobu Sagetovi tak převezme bývalá hvězda Meg Ryan, u jejichž romanťáren probrečela kapesníčky polovina ženského pohlaví. V posledních letech se ovšem před kamerou objevovala spíše sporadicky a hlas v jedné z nejambicióznějších novinek stanice CBS jí tak může aspoň malinko pomoci a bez námahy ji přihrát pár doláčů. Propůjčí pak samozřejmě hlas samotné Sally, což jako menší pomrknutí pro fandy romantických komedií pro začátek stačí. Zájem publika o další nekonečné vyprávění to však asi moc nezvýší. Leda by se dostavil i Billy Crystal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace